6.7.12

Ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.


magnesianews.gr
Σε μια εποχή που η οικονομική κρίση έχει φέρει τα πάνω κάτω στις περισσότερες ελληνικές οικογένειες, η Εταιρεία σας ακολουθεί αντιλαϊκή και απάνθρωπη πολιτική απέναντι στους κατόχους/διαχειριστές της παροχής φυσικού αερίου.
Δίνεται το δικαίωμα διακανονισμού λογαριασμού αερίου σε δόσεις, αλλά οι προθεσμίες ...
εξόφλησης τις περισσότερες φορές συμπίπτουν με το νέο λογαριασμό. Κι αν ο άμοιρος καταναλωτής μπερδευτεί και ξεχάσει την τήρηση έστω και μίας προθεσμίας του διακανονισμού, προχωράτε στην διακοπή της παροχής αερίου, χωρίς περαιτέρω προειδοποίηση και απειλείτε με την έναρξη δικαστικής ενέργειας για την ανάκτηση της πίστωσης.

Επιπλέον ζητάτε πέρα από τα χρήματα επανασύνδεσης και χρηματική εγγύηση από εκείνους τους καταναλωτές που είχαν «ευεργετηθεί» στην αρχή και προχώρησαν σε σύνδεση χωρίς εγγύηση.

Αντιληφθήκατε γιατί ο κάθε καταναλωτής που για χρόνια ήταν συνεπής απέναντι στην Εταιρεία σας, σήμερα αναγκάζεται να προχωρά σε διακανονισμό πληρωμής;
Κατά τη λαϊκή ρήση εσείς έχετε το πεπόνι εσείς και το μαχαίρι. Ο πολίτης πρέπει να υποστεί τις αποφάσεις σας που απορρέουν από τη μονοπωλιακή διαχείριση του αερίου που έχετε...

του Τσιμπλούλη Γεράσιμου, συμβούλου Δημοτικής Κοινότητας Ν. Ιωνίας Μαγνησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: