11.7.12

Έρχονται οι Κινέζοι για ΑΕΚ...


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr το τελικό ραντεβού επί ελληνικού εδάφους μεταξύ της επιτροπής γηπέδου της ΑΕΚ και των Κινέζων που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την δημιουργία του νέου σπιτιού της Ένωσης θα γίνει την Παρασκευή ή το αργότερο την Δευτέρα.

Και αυτό διότι το...
ρεπορτάζ αναφέρει ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες έκδοσης βίζας για τους εκπροσώπους της κινέζικης εταιρείας προκειμένουν να μπορέσουν να έρθουν στην Ελλάδα για να γίνει αυτό το ραντεβού.

Όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να εκδοθούν οι βίζες και να τρέξουν άμεσα όλα τα γεγονότα και να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση τις… έτρεξε ο Γιάννης Βούρος ο οποίος σήμερα βρισκόταν στο Υπουργείο Εξωτερικών για την συγκεκριμένη υπόθεση δλδ την έκδοση βίζας με σκόπο να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα ή καθυστέρηση.

Ο ίδιος ο Γιάννης Βούρος όταν έφτασε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ρωτήθηκε από δημοσιογράφους που καλύπτουν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ (του ΠΑΣΟΚ) και είναι υποστηρικτές της ΑΕΚ σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου και τους αποκάλυψε τα παραπάνω επιβεβαιώνοντας απόλυτα το αποκλειστικό ρεπορτάζ του gazzetta.gr.

Μάλιστα, ο Γιάννης Βούρος έχει ήδη ενημερώσει αναλυτικά για το εν λόγω θέμα την επιτροπή που έχει δημιουργηθεί για το γήπεδο της ΑΕΚ τα μέλη της οποίας είχαν νωρίτερα σήμερα νέα συνάντηση και συνεργασία για να είναι απόλυτα έτοιμοι να προχωρήσουν το πρότζεκτ όταν κι εφόσον φτάσουν οι Κινέζοι στην χώρα μας.

Πάντως, πρέπει να θεωρείται δεδομένο σε ότι αφορά το σχέδιο που είχαν δημιουργήσει μέλη της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για το γήπεδο στην έκταση που υπήρχε στο Νίκος Γκούμας στη Ν. Φιλαδέλφεια δεν είναι υλοποιήσιμο και δεν πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου που δημιουργήθηκε από τον Βούρο και ψηφίστηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο για την ανέγερση γηπέδου στην Ένωση.

Είναι λογικό πως η άφιξη των Κινέζων στην Ελλάδα δεν αποκλείεται να απασχολήσει την ΑΕΚ και για την επόμενη ημέρα στο ιδιοκτησιακό της κομμάτι αφού όλοι αντιλαμβάνονται ότι για να υπάρχει γήπεδο θα πρέπει να υπάρχει και ομάδα για να παίζει σε αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί πως όσα διαβάσατε παραπάνω σχετικά με το ρεπορτάζ μας και τις λεπτομέρειες αυτού για τους Κινέζους και την άφιξή τους στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες επιβεβαιώνονται σε απόλυτο βαθμό από τον ίδιο τον Γιάννη Βούρο ο οποίος κατόπιν με δηλώσεις του στο aek365 τόνισε πως δεν έχει ιδέα για τους κινέζους…
.tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: