22.7.12

Στυλίστας του Βαγγέλη Βενιζέλου, ο Πέτρος Κωστοπουλος!...


Για όσους «κουτσομπόληδες» ασχολούνται με την παραπολιτική πλευρά της Ιπποκράτους έχει μεγάλη σημασία να μάθουν ποιος είναι ο στυλίστας του Βαγγέλη Βενιζέλου.

Ομολογώ ότι αγνοούσα το θέμα μέχρι που... κάποιος με ρώτησε αν ξέρω ποιος είναι ο διάδοχος του Πέτρου Κωστόπουλου στό ράψιμο, ντύσιμο, σινιάρισμα του Βενιζέλου. «Γιατί, ο Πέτρος έντυνε και στόλιζε τον Βενιζέλο;» ρώτησα με απορία. «Καλά δεν το ξέρεις;» μου απάντησε, και με κοίταξε με απορία, καθώς θεωρεί ότι οι δημοσιογράφοι ξέρουμε όλα τα κουτσομπολιά των πολιτικών. Όταν του ζήτησα περισσότερες λεπτομέρειες άνοιξε το στόμα του και μου είπε, και τι δεν μου είπε, ο..στόμας του.

Για να μην τα πολυλογώ έμαθα ότι Πέτρος Κωστόπουλος είχε αναλάβει να του ράψει κουστούμια και να του πάρει ρούχα μοντέρνα σε χρώματα και σε γραμμές που τον αδυνατίζουν. Πουκάμισα, γραβάτες αλλάχτηκαν όλα. Πετάχτηκαν εκείνα με τα κουμπιά στο γιακά που έβαζε τη γραβάτα από μέσα. Άλλαξε ελαφρώς η κόμμωση, ενώ τον προμήθευσαν μέχρι και με μαντήλια, απο αυτά που είχαν στις τσέπες τους οι παπούδες και οι πατεράδες μας για να σκουπίζουν τον ιδρώτα και τον σίελο που εξήρχετο του έρκους των οδόντων. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα και με τον στυλίστα και με το …μοντέλο. Υποσχέθηκα, στον κουτσομπόλη φίλο, να ρωτήσω και αν μάθω να του πω ποιός είναι ο νέος στυλίστας του Βενιζέλου. Υποψιάζομαι γυναίκα. Πάσα βοήθεια πάντως δεκτή….
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: