8.7.12

Συμφώνησε ο Λο! ...


Με πολύ προσεκτικές και μεθοδευμένες κινήσεις οι αδελφοί Αγγελόπουλοι «κλείνουν» τις τρύπες στο ρόστερ της επόμενης περιόδου, συνδυάζοντας την ουσία με την. οικονομία. Ο Εισί Λο συμφώνησε να υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους κι έτσι ο... παίκτης που ταίριαξε άριστα στην περιφέρεια με τον Βασίλη Σπανούλη θα προσφέρει και του χρόνου τις υπηρεσίες του.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το συμβόλαιο του δεν έχει επταψήφιο νούμερο, πράγμα πολύ σημαντικό για έναν παίκτη της αξίας του. Βέβαια σε αυτό υπάρχει ο όρος πως αν ως τις 25 Ιουλίου φέρει γραπτή προσφορά από ομάδα του ΝΒΑ, θα έχει την ευκαιρία να μείνει ελεύθερος και να πάει σε αυτή.

Αυτή την στιγμή δεν φαίνεται πως ο Λο μπορεί να βρει συμβόλαιο μεγαλύτερο του μίνιμουμ που για έναν παίκτη με την τετραετή θητεία του στο κορυφαίο πρωτάθλημα, προβλέπεται στα 915.000 δολάρια. Ποσό όχι άσχημο και γι' αυτό το λόγο είναι «επιτυχία» του Ολυμπιακού που τον κράτησε δίνοντας του (όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες) λιγότερο από ένα εκατομμύριο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έσπευσαν να ανακοινώσουν τη συμφωνία με τον 27χρονο πλέι-μέικερ, τονίζοντας τα εξής:



«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Έισι Λο. Ο Αμερικανός θα αγωνίζεται με την «ερυθρόλευκη» φανέλα και τη σεζόν 2012-13.

Ο 27άχρονος γκαρντ από το Τέξας βοήθησε τα μέγιστα την περασμένη σεζόν τον Πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας Ολυμπιακό. Ο Λο είχε 5.5 πόντους, 1,4 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ και 0,9 κλεψίματα μέσο όρο σε 12 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και 7,4 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ και 0,6 κλεψίματα μέσο όρο στο ελληνικό πρωτάθλημα».

olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: