18.7.12

Να τιμωρηθούν οι "κλειδοκράτορες" της Ακρόπολης...


Για μια ακόμη φορά η χώρα μας ντροπιάστηκε διεθνώς με την ακατανόητη απόφαση μερικών αχαρακτήριστων συνδικαλιστών να κλείσουν την Ακρόπολη μέσα στην καρδιά της τουριστικής σεζόν λόγω – λένε – της αφόρητης ζέστης και της χρήσης ενός δικαιώματος που απορρέει από το καταστατικό εργασίας τους.

Και γράφω...
«αχαρακτήριστων» (για να μην πω κάτι πολύ πιο βαρύ) καθώς οι τύποι αυτοί, οι συνδικαλισταράδες με τον εγγυημένο βρέξει χιονίσει μισθό τους ούτε που νοιάζονται για την καταστροφή της τουριστικής οικονομίας της χώρας, ούτε ενδιαφέρονται για τη διεθνή εικόνα της Ελλάδας, ούτε έχουν το βάθος αλλά και την εσωτερική ανάγκη να αναλογιστούν τις συνέπειες μιας τέτοιου είδους πράξης.

Γιατί αυτοί οι τύποι ως κοσμοθεωρία τους έχουν πως όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει πάνω από τους 40 βαθμούς οι χώρες θα πρέπει να πάψουν να λειτουργούν. Που δηλαδή και να δούλευαν στο Κάιρο. Οι πυραμίδες δεν θα ήταν ποτέ σε κοινή θέα αφού μονίμως η θερμοκρασία είναι υψηλή!

Είναι εκείνοι οι οποίοι γλύφοντας πήρανε μια θεσούλα κουνώντας μια πράσινη, μπλε, κόκκινη ή και ροζ σημαιούλα, έχουν μονιμότητα στην εργασία τους και με τα χέρια στα κομπολόγια πουλάνε φθηνό συνδικαλισμό και δήθεν σοσιαλισμό. Που συχνά πυκνά υποδεικνύουν στους κυβερνώντες σαν τζάμπα μάγκες που είναι τί να κάνουν και με ποιο τρόπο.

Που λένε στην κοινωνία να πάει να πνιγεί αρκεί αυτή να ζουν σαν τους τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας. Που δεν αφήνουν τους τουρίστες να απολαύσουν έναν παγκόσμιας εμβέλειας πολιτιστικό θησαυρό όμως την ίδια ώρα κάνουν πλάτες στο κάθε αριστερίστικο γκρουπούσκουλο για να αναρτά τα πανό του με συνθήματα «people of Europe rise up». Γιατί είπαμε: οι συνδικαλισταράδες είναι και σοσιαλιστές!

Είναι εκείνοι που για μια ακόμη φορά δεν θα τιμωρηθούν και που μόλις θα φύγει η αχρεία αυτή ενέργειά τους από τη δημοσιότητα θα συνεχίσουν να ροκανίζουν οποιαδήποτε υγιή προσπάθεια υπάρξει στον ελληνικό τουρισμό. Κι εδώ ακριβώς είναι που το Κράτος πρέπει άμεσα να δράσει. Εδώ είναι που θα πρέπει να υπάρξουν βαριές τιμωρίες ακόμα και φθάνοντας μέχρι την έξωση όλων αυτών των ανεύθυνων δημοσίων υπαλλήλων από το Κράτος. Γιατί αν τέτοιου είδους μονομερείς ενέργειες μένουν ατιμώρητες, αν ο καθένας κάνει ό,τι του κατέβει επειδή ένα καταστατικό «έτσι το γράφει» τότε το λουκέτο στη χώρα αυτή τη φορά κι όχι στην Ακρόπολη θα είναι παραπάνω από σίγουρο.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: