20.7.12

Ποιος είσαι 'συ ρε...


Μια σπίθα μόνο αρκούσε για να ανάψει και πάλι η... φωτιά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σιώπησε για λίγες μέρες, όταν συνάδελφοί του βουλευτές "πυροβολούσαν" τον γραμματέα της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα Νίκο Κιουτσούκη. Τα "φίλια" πυρά μεταξύ "γαλάζιων" στελεχών, με αφορμή τις...

αποκρατικοποιήσεις, άρχισαν από τις αρχές της εβδομάδας. Αποκορύφωμα ήταν η χθεσινή δημόσια αντιπαράθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Νίκο Κιουτσούκη. "Ποιος είναι ο κ. Κιουτσούκης, ας λέει ό,τι θέλει και αν δεν του αρέσει η κυβερνητική πολιτική να σηκωθεί να φύγει, έχει καταντήσει γραφική η ιστορία μαζί του" είπε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας πως "εκφράζει μια μικρή συντεχνία και πρέπει να τελειώνουμε με αυτά τα φαινόμενα".

Οπως ήταν φυσικό, άλλωστε, η κόντρα κρατάει χρόνια, απάντησε με δημόσια δήλωση ο γραμματέας της ΔΑΚΕ, θυμίζοντας το καραμανλικό παρελθόν του. "Είμαι από αυτούς που ''έχτισαν'' αυτήν την παράταξη με τον ιδρυτή της Κ. Καραμανλή. Ούτε είδα φως και μπήκα όπως οι νεοφιλελεύθεροι - σταλινιστές ούτε πήρα τη θέση του... πατέρα μου όπως κάποιοι άλλοι", δήλωσε ο κ. Κιουτσούκης. Και δεν έμεινε εκεί, καθώς μίλησε για καθοδηγούμενους γκεμπελίσκους - προβοκάτορες.


ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: