16.7.12

Τελευταία «πράξη» πριν το φιλικό...


Με πρωινή προπόνηση, στο γήπεδο του Άχενκιρχ, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μπήκαν στην «τελική ευθεία» της προετοιμασίας τους στην Αυστρία.

Πλέον, απομένει μόνο το... φιλικό με την Αλάνια Βλαντικαφκάζ. Οι «ερυθρόλευκοι» κλείνουν έτσι το πρώτο στάδιο της παρουσίας τους στο εξωτερικό και επιστρέφουν στην Ελλάδα.

Η προπόνηση άρχισε με ζέσταμα. Τρέξιμο, διατάσεις και «κορόιδο» ήταν αυτά που έκαναν οι ποδοσφαιριστές για προθέρμανση. Στη συνέχεια έκαναν σπριντάκια, με αρκετή ένταση και αμέσως μετά χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, δουλεύοντας σε δίτερμα την τακτική.

Με τους «κίτρινους» ήταν (σχεδόν) η ομάδα που έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο με τη Σπαρτάκ Μόσχας. Κάρολ στο τέρμα, αριστερά στην άμυνα ο Ποτουρίδης, δεξιά ο Παπάζογλου και στο κέντρο οι Μανωλάς και Σιόβας. Στα χαφ οι Φέισα και Μοδέστο, δεξιά ο Βλαχοδήμος, αριστερά ο Αμπντούν και πίσω από τον Τζιμπούρ ο Ντιόγκο. Με τους «κόκκινους» ήταν οι Μέγιερι, Χαβίτο, Ντιελνά, Τάτος, Καραγκούνης, Σουμπίνιο και Πάντελιτς. Οι πρώτοι έκαναν επίθεση, υπό τις διαρκείς οδηγίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Στη συνέχεια οι ομάδες άλλαξαν. Με τους «επιτιθέμενους» πήγαν οι Μέγιερι, Καραγκούνης, Παπάζογλου, Σιόβας, Ντιελνά, Μοδέστο, Σουμπίνιο, Τάτος, Χαβίτο, Βλαχοδήμος και Πάντελιτς, ενώ με τους «κόκκινους» ήταν οι Κάρολ, Μανωλάς, Ποτουρίδης, Φέισα, Ντιόγκο, Αμπντούν καιΤζιμπούρ

Αμέσως μετά οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν και στις στημένες φάσεις. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ διέκοπτε συνεχώς τις φάσεις, δίνοντας οδηγίες, για την αντίδραση της άμυνας και της επίθεσης. Οι δύο ομάδες άλλαζαν αρκετά σύνθεση και εντέλει χωρίστηκαν σε επιθετικογενείς και αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές.

Οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Γιάννης Ζαραδούκας έκαναν ατομική προπόνηση στο γήπεδο. Ο Νταβίδ Φουστέρ με τον Νίκολα Γκούλαν έμειναν στο ξενοδοχείο και συνέχισαν τη θεραπεία που ακολουθούν.

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: