14.7.12

Χώρισε και μοίρασε το τηλέφωνό του σε όλη τη Νέα Υόρκη!..


Ο Jeff Ragsdale είχε εναποθέσει όλη την κοινωνική του ζωή στη σχέση του. Όταν χώρισε συνειδητοποίησε πόσο μόνος και απομονωμένος ήταν στη Νέα Υόρκη. Η προσωπική του ιστορία αποδεικνύει ότι ... οι μεγαλουπόλεις αποξενώνουν τους κατοίκους τους, αλλά η διάθεση για επικοινωνία δεν έχει ακόμα χαθεί.

Ο 40χρονος Jeff που κατ' επάγγελμα είναι κωμικός σε stand up show, είχε φτάσει στα πρόθυρα της αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με την dailymail, όντας πια απελπισμένος από τη μοναξιά, όπως δήλωσε και ο ίδιος, αποφάσισε να γράψει τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου σε ένα φυλλάδιο μαζί με ένα απλό μήνυμα:

"Αν κάποιος θέλει να μιλήσει για το οτιδήποτε, να μου τηλεφωνήσει". Τόσο απλό και άμεσο.

Στη συνέχεια βγήκε για... αφισοκόλληση και τοποθέτησε φωτοτυπίες του σημειώματος σε διάφορα σημεία της πόλης περιμένοντας να δει το αποτέλεσμα.

Η απάντηση του κόσμου ξεπέρασε κάθε αναμενόμενο, καθώς δέχτηκε πάνω από 70.000 τηλεφωνήματα απ' όλη την Αμερική, αλλά και άλλα μέρη του κόσμου.

Δέχτηκε μάλιστα κλήσεις και από το Βιετνάμ, τη Σαουδική Αραβία, τη Βρετανία και την Ιαπωνία.

Ο Jeff μαζί με δύο συνεργάτες απομαγνητοφώνησαν τις συνομιλίες, τα γραπτά και φωνητικά μηνύματα, δημοσιεύοντας τα σε ένα βιβλίο με τίτλο "Jeff, One Lonely Guy".

Μιλώντας στη New York Observer, είπε: "Νομίζω πως παίζω σε ταινία του David Lynch. Οι μισές κλήσεις που δέχτηκα ήταν με απόκρυψη και ένοιωσα ότι ήμουν πρωταγωνιστής σε ταινία μυστηρίου. Πριν, νόμιζα πως η Νέα Υόρκη είναι η πιο "μοναχική" πόλη του κόσμου, και ότι δεν θα μπορούσα να γνωρίσω κανέναν εδώ".

Η εμπειρία του πάντως, πέραν από το ότι τον έκανε διάσημο, τον έκανε να αλλάξει κοσμοθεωρία και να αρχίσει να βλέπει πιο αισιόδοξα την πόλη του. Διπλό το όφελος.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: