28.7.12

Εκτός τελικού ο Δρυμωνάκος...




Ο Έλληνας πρωταθλητής κάλυψε την απόσταση στον προκριματικό σε 4:17.04 και κατετάγη έβδομος στην τέταρτη προκριματική σειρά του αγωνίσματος.

Ο Ελληνας πρωταθλητής μάλλον παρασύρθηκε από την περίεργη σειρά στην οποία βρέθηκε, όπου...
ο Μάικλ Φελπς (ακολουθούμενος από τον Λάζλο Τσεχ) έκανε το πρώτο 100άρι πιο γρήγορα από το πέρασμά του όταν έκανε το παγκόσμιο ρεκόρ, στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα, με συνέπεια, ο μεν Αμερικανός σουπερστάρ να περάσει μόλις και μετά βίας όγδοος, ο δε Ούγγρος πρωταθλητής Ευρώπης να μείνει εκτός τελικού.

"Πίστευα ότι είμαι σε καλύτερη κατάσταση από το αποτέλεσμα που είδα τελικά στον πίνακα. Ακόμη και μέσα στην κούρσα πίστευα ότι πηγαίνω καλύτερα. Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι, η πίεση που δέχθηκα μετά τις επιτυχίες μου στο Ευρωπαϊκό, αλλά και μία ίωση που πέρασα και με άφησε πίσω στην προετοιμασία μου, με επηρέασαν", δήλωσε ο 28χρονος Ελληνας κολυμβητής, που θέλησε στη συνέχεια να ξεκαθαρίσει ότι "... τα έδωσα όλα, όπως σε κάθε κούρσα άλλωστε, αλλά είμαστε άνθρωποι και δεν μπορούμε πάντα να βρισκόμαστε στην καλύτερη κατάσταση. Αισθανόμουν τις τελευταίες ημέρες ότι δεν είμαι όπως ήμουν στο Ευρωπαϊκό, προσπάθησα να το κρύψω ακόμη κι από τον εαυτό μου".

Ο Δρυμωνάκος πρόσθεσε ότι είναι ικανοποιημένος από την προσπάθειά του, αφού έκανε μία αξιοπρεπή κούρσα, όπως είπε, ενώ για το γρήγορο πρώτο 100άρι, στο οποίο προσπάθησε να ακολουθήσει (ήταν τρίτος μετά την πεταλούδα), απάντησε ότι δεν κατάλαβε πόσο γρήγορος ήταν ο ρυθμός. "Μέχρι το πρόσθιο είχα δυνάμεις, μετά έπεσα. Είπα ότι είναι μία κούρσα που, ή θα με παρασύρουν και δεν θα αντέξω ή θα με «τραβήξουν» και θα βγει το... τρελό". Και κατέληξε: "Είναι η τελευταία μου Ολυμπιάδα, οι τελευταίες μου κούρσες, τα έδωσα όλα, στα τελευταία μέτρα... πέθαινα και έδινα και την ψυχή μου, παρότι έβλεπα πως είμαι πίσω".
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: