11.7.12

Ανακοινώνει τα ονόματα...


Ποια πρόσωπα "παίζουν'...
Σήμερα αναμένεται να ανακοινώσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, τη σύνθεση των προσωρινών οργάνων του κόμματος, τα οποία θα είναι υπεύθυνα για την πορεία του Κινήματος μέχρι το συνέδριο του Φθινοπώρου.

Συγκεκριμένα, ο... κ. Βενιζέλος θα ανακοινώσει σε πρώτη φάση τη σύνθεση της Πολιτικής και Οργανωτικής Γραμματείας του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τα Νέα, η Πολιτική Γραμματεία θα είναι 14μελής και θα συγκροτείται από 9 έως 11 στελέχη που θα επιλέξει ο κ. Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αλλά και από θεσμικά στελέχη του κόμματος.

Στην Πολιτική Γραμματεία πιθανόν θα συμμετέχουν πρόσωπα εμπιστοσύνης του κ. Βενιζέλου, όπως ο Κ. Σκανδαλίδης, Μ. Ανδρουλάκης, Ν. Ανδρουλάκης, Οδ. Κωνσταντινόπουλος, ενώ βέβαιη θεωρείται και η συμμετοχή της Φ. Γεννηματά και του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής
Ομάδας Γιάννη Μανιάτη.

Στην Οργανωτική Γραμματεία, η η οποία θα αναλάβει την προετοιμασία του συνεδρίου, έχει κλειδώσει το όνομα του Πάρη Κουκουλόπουλου ως συντονιστή, του Δημήτρη Καρύδη και της Έφης Χαλάτση.

Άγνωστο παραμένει ποια στάση θα κρατήσουν η Α. Διαμαντιπούλου και ο Α. Λοβέρδος εάν προσκληθούν να συμμετέχουν στα κεντρικά όργανα.

voria

Δεν υπάρχουν σχόλια: