7.7.12

Κλεφτοπόλεμος, η τακτική του Βενιζέλου...


Άρχισε σήμερα και έτσι θα συνεχίσει χτυπώντας τον ΣΥΡΙΖΑ, με την τακτική του Σκυθικού πολέμου...
Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής κατά την συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων, στον Αλέξη Τσίπρα αμέσως μετά την εισήγηση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Βενιζέλος είπε πως... σε τέτοιες εποχές και μετά από 3,5 μήνες προεκλογικής περιόδου και αναστολής της κανονικής λειτουργίας της χώρας δεν μπορούμε να επιβεβαιώνουμε τους κοινοβουλευτικούς συσχετισμού με μία συζήτηση που θυμίζει άλλες, προηγούμενων ετών.

«Η χώρα δεν αντέχει άλλη δημαγωγία και άλλο λαϊκισμό», είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενώ συνέχισε απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ διαλέγει τον εύκολο δρόμο της αντιπολίτευσης.

«Την εθνική ευθύνη δεν την αναλαμβάνεις όποτε και όταν θέλεις, αλλά σε κυνηγάει από μόνη της, δεν μπορεί να διαλέγει κανείς τον εύκολο δρόμο της αντιπολίτευσης και να καιροφυλακτείς για την αποτυχία της κυβέρνησης και της χώρας» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Στην συνέχεια ο κ. Βενιζέλος είπε πως χειρότερο από το να καιροφυλακτεί κανείς είναι από το βήμα της Βουλής να λέει πω θα υπονομεύσει το έργο της χώρας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: