1.7.12

Στα πρόθυρα του διαζυγίου...


Μετωπική σύγκρουση στις σχέσεις του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου με τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, έχει προκαλέσει ο εγκλεισμός τους στις φυλακές Κορυδαλλού από τον περασμένο Απρίλιο, για την υπόθεση των... offshore εταιρειών, μέσω των οποίων -σύμφωνα με την κατηγορία- ξεπλύθηκε μαύρο χρήμα από μίζες για εξοπλιστικά προγράμματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Εθνους της Κυριακής, το ζευγάρι έφτασε στα πρόθυρα του διαζυγίου, κυρίως μετά το "όχι" του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, που απέριψε το αίτημα της Βίκυς Σταμάτη να αποφυλακιστεί, ακόμη και με την υποχρέωσή της να βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό,

Η νευρικότητα της Βίκυς φέρεται ότι χτύπησε... κόκκινο μετά την έκδοση του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο δεν έκανε δεκτή την προσφυγή της.

Νομικοί κύκλοι τόνισαν στο Εθνος της Κυριακής ότι η Βίκυ Σταμάτη εξέταζε το ενδεχόμενο να υποβάλει αγωγή διαζυγίου σε βάρος του Ακη Τσοχατζόπουλου, επικαλούμενη "ισχυρό κλονισμό του γάμου τους" μετά τις αποκαλύψεις περί ημερολογίων, σημειωμάτων, offshore εταιρειών κλπ, με την ελπίδα ότι ίσως έτσι η δικαιοσύνη κρίνει πως η ίδια δεν είχε συμμετοχή.

"Είμαι στη φυλακή άδικα. Πώς το ανέχεσαι αυτό;" έλεγε η Βίκυ Σταμάτη στις συναντήσεις του, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: