11.7.12

Ξενοδοχοϋπάλληλοι: "Δεν θα παίζουν με τις ζωές μας"...


Κινητοποιήσεις σε ξενοδοχεία του Ηρακλείου, στο πλαίσιο της απεργίας του κλάδου
Δυναμική αντίδραση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη στα πλαίσια της 48ωρης απεργίας της Ομοσπονδίας του κλάδου για την υπογραφή της Κλαδικής αλλά και της Τοπικής Σύμβασης εργασίας.

Αυτοκινητοπομπή με...
δεκάδες αυτοκίνητα απέκλισαν για μια ώρα το Ξενοδοχείο CRETA MARIS και στην συνέχεια επισκέφθηκαν και άλλα ξενοδοχεία της περιοχής. Σε ένα από αυτά, όπως καταγγέλεται, χωρίς λόγο σημειώθηκαν μικροεπεισόδια με τον Διευθυντή του Ξενοδοχείου.

Σε σχετική ανακοίνωση του Σωματείου αναφέρεται:

"Καταστούμε σαφές στους ξενοδόχους ότι δεν μπορούν να παίζουν μαζί μας, δεν μπορούν να ελπίζουν στην πλήρη εξαθλίωσή μας, με τον ιδρώτα μας έκαναν τις περιουσίες τους και μην ελπίζουν στο ότι τους ευνοεί τώρα η οικονομική συγκυρία και θα μας εξαθλιώσουν.

Καλούμε τους ξενοδόχους (και γνωρίζουμε και ποιοι δεν θέλουν και ποιοι από αυτούς πληρώνουν με μισθούς πείνας κλπ) να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την υπογραφή της Τοπικής Σύμβασης στα πλαίσια που υπέγραψαν και οι άλλοι νομοί γιατί διαφορετικά η μετωπική σύγκρουση θα είναι αναπόφευκτη με θύματα και από τις δύο πλευρές"...
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: