25.7.12

«Είναι πλέον πιο δύσκολο να κάνω τον κόσμο να γελάει»...


Ο Λάκης Λαζόπουλος για τη σάτιρα και αποκαλύπτει αν θα ασχοληθεί με την πολιτική
Περιοδεία με την παράσταση «Sorry, I’m Greek» κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος πριν επιστρέψει στη.. Αθήνα για το «Τσαντίρι» του θα βγει στους τηλεοπτικούς δέκτες τη νέα σεζόν. Μιλώντας σε κυπριακή εκπομπή, ο δημοφιλής παρουσιαστής παραδέχεται ότι η δύσκολη οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα έχει επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό την ψυχολογία του κόσμου που είναι πλέον πιο δύσκολο να κάνει τον κόσμο να γελάει, ενώ αποκάλυψε αν θα ασχοληθεί με την πολιτική.

«Όσο πιο στεναχωρημένος είναι ένας άνθρωπος, τόσο πιο δύσκολο είναι να τον κάνεις να γελάσει» είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος, που βροντοφωνάζει μέσω της παράστασης: «Aφήστε με ήσυχο. Είμαι Έλληνας και δεν θέλω να ξεχάσω ποιος είμαι, χωρίς εθνικισμούς και υπερβολές, αλλά με την έννοια της ουσίας της ταυτότητας του Έλληνα».

«Νομίζω είχα πολύ καιρό να νιώσω αυτή την ένταση. Νόμιζα ότι ήμουν σε γήπεδο, λες και ήταν αγώνας», είπε ο Λάκης αναφερόμενος στις αντιδράσεις που συνάντησε όταν έπαιξε στη Γερμανία, αποκαλύπτοντας πως στην πρώτη του εμφάνισή η υπεύθυνη του θεάτρου ζήτησε να σταματήσει η μετάφραση.

Ο Λάκης μίλησε όμως και για την πολιτική και αποκάλυψε πως δεν θα μπορούσε ποτέ να ασχοληθεί με την πολιτική:

«Ιδανικό είναι ο δημιουργός κι ο καλλιτέχνης να ασχολείται μ’ αυτό που είναι η φύση του. Εγώ εκεί ζω καλύτερα, εκεί περνάω καλύτερα, εκεί αναπνέω καλύτερα και το ξέρω αυτό. Δε λέω ότι δεν θα ήθελα να βοηθήσω, αλλά νομίζω ότι βοηθάω καλύτερα μέσα από αυτή τη δημιουργία, μέσα από αυτό το ρόλο, μέσα από τη σάτιρα».

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: