2.7.12

Νταβίντ Σίλβα> Για μένα καλύτερος παίκτης του κόσμου είναι ο Ινιέστα...

kourdistoportocali
Ούτε ο Λιονέλ Μέσι, ούτε ο Κριστάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου για τον Νταβίντ Σίλβα.

Ο επιτελικός μέσος της εθνικής Ισπανίας ξεκαθάρισε πως ... για εκείνον υπάρχει ένας παίκτης καλύτερος των δύο προαναφερθέντων και αυτός είναι ο Αντρές Ινιέστα.

Ο Νταβίντ Σίλβα δεν έχει συνεργαστεί ούτε με τον Μέσι, ούτε με τον Ρονάλντο. Αντιθέτως, είναι συμπαίκτης του Ινιέστα στην Ισπανία και απ' όσα έχει δει τόσο στους αγώνες όσο και στις προπονήσεις έχει πειστεί πως δεν υπάρχει καλύτερός του.

"Οι δημοσιογράφοι συχνά με ρωτούν για τον Μέσι και τον Ρονάλντο και το ποιος είναι ο καλύτερος, αλλά για μένα είναι ξεκάθαρο. Κατά τη δική μου άποψη ο Νο1 είναι ο Αντρές Ινιέστα, επειδή είναι συμπαίκτης μου στην Ισπανία και μπορώ να δω πως έχει τη δυνατότητα να κάνει ακόμα πιο δύσκολα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο".

"Ο Αντρές είναι μαγικός με την μπάλα, εξαιρετικός άνθρωπος και μεγάλος παίκτης. Δε γνωρίζω προσωπικά τους Ρονάλντο ή Μέσι, αλλά ο Αντρές είναι πολύ μεγάλος παίκτης και χαρακτήρας. Είναι πολύ σημαντικό" είπε, ενώ για τον σημερινό (27/6) ημιτελικό με την Πορτογαλία σχολίασε:

"Η Πορτογαλία είναι μία καλή ομάδα και έχει μερικούς εξαιρετικούς παίκτες. Επίσης, έχουν δείξει πως δεν είναι μόνο ο Ρονάλντο, ανεξάρτητα από το πόσο καλός είναι με την Πορτογαλία ή τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν έχουμε την εμμονή πως θα παίξουμε ενάντια στον Ρονάλντο. Γνωρίζουμε το παιχνίδι των Πορτογάλων, ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο, αλλά παραμένουμε αμφίβολοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: