11.7.12

Ιατρική Λάρισας: ΕΔΕ για πλαστές υπερωρίες...


ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΣΤΟ…ΣΠΙΤΙ
«Παχυλές» αμοιβές με την μορφή υπερωριών για επιπλέον εργασία, η οποία όμως γινόταν και... στο σπίτι τους, φέρονται να εισέπρατταν διοικητικοί υπάλληλοι της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Μάλιστα, από σχετικές αποφάσεις που έχουν ... αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «Διαύγεια» τα ποσά που δίνονταν για απομαγνητοφωνήσεις και δακτυλογραφήσεις πρακτικών ποικίλουν και σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνούν και τα 1.000 ευρώ για τους συγκεκριμένους υπαλλήλους.

Τα διανεμόμενα κονδύλια προέρχονταν από τις εισπράξεις των απογευματινών ιατρείων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και θα μπορούσαν να χρηματοδοτήσουν το έργο της Επιτροπής Ερευνών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Επιτροπή ασχολείται με την επιστημονική έρευνα και τα μεταπτυχιακά προγράμματα.

Μετά από σχετικές καταγγελίες που έχουν γίνει στα αρμόδια όργανα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, έχει ξεκινήσει ΕΔΕ που διέταξε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου κ. Κ. Γουργουλιάνης η οποία διενεργείται από τον γενικό διευθυντή του Ιδρύματος. Με την ολοκλήρωση της έρευνας αναμένεται να έρθει στο φως όλο το εύρος της υπόθεσης.

Δείτε το σχετικό έγγραφο:
http://thessalianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: