29.7.12

Οι μάχες των Ελλήνων στο Λονδίνο...


Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν χθες, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες που μας εκπροσωπούν, είχαν τις καλές και τις κακές στιγμές τους και σήμερα έχουμε την 2η ημέρα, όπου... ρίχνονται στη μάχη 13 αθλητές και αθλήτριες και η Εθνική πόλο των ανδρών, η οποία έχει έρθει με μεγάλες βλέψεις στο Λονδίνο.

Συγκεκριμένα, σε οκτώ αθλήματα θα έχουμε ελληνική συμμετοχή την Κυριακή και συγκεκριμένα στην ιστιοπλοΐα, στο πινγκ πονγκ, στην ενόργανη γυμναστική, στο κανόε-καγιάκ, στην κολύμβηση, στην κωπηλασία, στην σκοποβολή και στην υδατοσφαίριση.

Η αρχή γίνεται στις 11:00 με την Αθηνά Δούκα, η οποία θα λάβει μέρος στα προκριματικά των 10μ. αεροβόλου πιστολιού, ενώ σήμερα έχουμε και τον τελικό, ελπίζοντας να είναι παρούσα.

Μετέπειτα, έχουμε την Βάσω Μιλλούση στην ενόργανη γυμναστική (ασύμμετροι ζυγοί, δοκός ισορροπίας) και συμμετέχει στο πρώτο προκριματικό γκρουπ στις 11:30.

Η Εθνική πόλο των ανδρών παίζει στις 12:00 με την Κροατία για τον πρώτο όμιλο και σίγουρα υπάρχει μεγάλη προσμονή για την προσπάθεια της ομάδας του Ντράγκαν Άντριτς, ενώ οι Χριστίνα Γιαζιτζίδου/Αλεξάνδρα Τσιάβου θα παλέψουν για την πρόκρισή τους στον ημιτελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών (12:50).

Στο ίδιο αγώνισμα, οι Λευτέρης Κόνσολας/Παναγιώτης Μαγδάνης (13:30), συμμετέχοντας στην τρίτη προκριματική σειρά, θα προσπαθήσουν να αποφύγουν το ρεπεσάζ.

Ο Άρης Γρηγοριάδης πέφτει στην πισίνα στα 100μ. ύπτιο στις 13:03 με στόχο τα ημιτελικά, ενώ στο πινγκ πονγκ ο Καλλίνικος Κρεάνγκα θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του απλού τον Βέλγο Σάιβ (15:30) και από την πλευρά του ο Παναγιώτης Γκιώνης θα κοντραριστεί στις 17:30 με τον Ασάρ από την Αίγυπτο.

Στην ιστιοπλοΐα έχουμε στα Finn τον Γιάννη Μιτάκη (14:00, 15:30) και στα Star τους Τσότρα/Παπαθανασίου (15:35, 16:50). ‘Εχουν προγραμματιστεί δύο ιστιοδρομίες για την Κυριακή, οι οποίες βέβαια θα γίνουν εφόσον ο καιρός το επιτρέψει.

Τέλος, τη δική του μάχη θα δώσει ο Χρήστος Τσακμάκης στο κανόε καγιάκ σλάλομ (κατηγορία C1) στις 15:30, ολοκληρώνοντας τις ελληνικές συμμετοχές της Κυριακής.

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: