18.7.12

Βρέθηκαν βελόνες σε σάντουιτς επιβατών της Delta Airlines


Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι μέσα σε σάντουιτς που έδινε στις πτήσεις της η αμερικανική αεροπορική εταιρεία DELTA εντοπίστηκαν βελόνες ραψίματος. Επιβάτες μάλιστα τις έφαγαν χωρίς όμως να τραυματιστούν σοβαρά. Όλα τα σάντουιτς προετοιμαστήκαν πάντως στο Άμστερνταμ.

Οι...

αρχές της Ολλανδίας και των Ηνωμένων Πολιτειών, ερευνούν τις καταγγελίες για τις βελόνες ραψίματος, που βρέθηκαν στα σάντουιτς τα οποία προσφέρθηκαν σε τέσσερις πτήσεις της αμερικανικής αεροπορικής εταιρείας.

Οι βελόνες βρέθηκαν την Κυριακή σε σάντουιτς με τυρί και γαλοπούλα, που προσφέρθηκαν στους επιβάτες πτήσεων, που κατευθύνονταν στην Ατλάντα, στο Σιάτλ και στη Μινεάπολη. Συνολικά βρέθηκαν βελόνες σε έξι σάντουιτς.

Όλα τα σάντουιτς είχαν ετοιμαστεί στο Άμστερνταμ από την εταιρεία «Gate Gourmet», που είναι θυγατρική της Suisse Gate Group. Η εταιρεία, με τη σειρά της, ξεκίνησε αμέσως έρευνα για την υπόθεση.

Ένας από τους επιβάτες της Delta Air Lines, με προορισμό τη Μινεάπολη, τραυματίστηκε ελαφρά από μια βελόνα καθώς έτρωγε το σάντουιτς του, αλλά αρνήθηκε κάθε ιατρική βοήθεια. Στο μεταξύ, η Delta ανέλαβε «άμεσα μέτρα» για την ασφάλεια των γευμάτων, που παρέχει στις πτήσεις της....

Δεν υπάρχουν σχόλια: