3.7.12

Γιατί είναι οι fashion bloggers τόσο - μα τόσο- εκνευριστικοί ; ...



Άλκηστις Γεωργίου



Οι 7+1 λόγοι που καθιστούν τα fashion blogs το πιο δήθεν εξεζητημένο πράγμα του ίντερνετ, από την Χρύσα Οικονομοπούλου του Fashionism.gr. Κι όμως!

Όχι εγώ προς θεού, μια ξαδέρφη μου, ισχυρίζεται ότι τα αμέτρητα αυτοαποκαλούμενα fashion blogs είναι η μάστιγα της εποχής μας, και οι διαχειριστές τους η...

πιο εκνευριστική -ίσως και ξιπασμένη- φάρα ολόκληρου του ίντερνετ.

Μιας που κι εγώ ποτέ δεν κατάλαβα που ακριβώς αποσκοπούν όλες αυτές οι αυτάρεσκες αυτο-φωτογραφίσεις , σε ποιούς απευθύνονται, και τι στο διάολο παίζει τέλοσπάντων με όλα αυτά τα χίπστερ μουστάκια, αποφάσισα να απευθυνθώ σε ειδικό :

Η Χρύσα Οικονομοπούλου διαχειρίζεται το τρομερά επιτυχημένο (χμ, fashion) blog Fashionism.gr , και από αυτά που μας είπε φαίνεται ότι μάλλον δεν υπάρχει σωτηρία!


Γιατί είναι οι fashion bloggers τόσο - μα τόσο- εκνευριστικοί ;
























Κανόνας: Ακόμα και τα πολύ επιτυχημένα fashion blogs είναι εκνευριστικά: Πού τα βρίσκουν τα λεφτά για τόσα ρούχα; Η μια λέει είναι φοιτήτρια, η άλλη ιδιωτική υπάλληλος... Πες μας κοριτσάκι μου ότι είσαι γόνος να τελειώνουμε. Έτσι ξέρω να ψωνίζω και εγώ.



Η αυτοφωτογράφιση είναι από μόνη της ένα concept πολύ ξιπασμένο, ειδικά όταν τα ρούχα είναι αυτά των ισπανικών αλυσίδων, που έχουμε όλες τα ίδια. Και τα αγόρια ξεδίνουνε με ποδόσφαιρο, αλλά δεν βγάζουν τους εαυτούς τους φωτογραφία όταν κλωτσάνε ένα κονσερβοκούτι.




























Η αυτοφωτογράφιση στον καθρέπτη δεν μπορεί παρά να γίνεται για πλάκα, και μόνο για πλάκα. Έλα πείτε το.



Η αυτοφωτογράφιση είναι ακόμα χειρότερη τώρα που απενοχοποιήθηκε το DIY και ξαφνικά θεωρείται ok, μη σου πω hipster friendly, να φαίνεται background το ακατάστατο σπίτι μας ή η σκάλα υπηρεσίας.











































Το ζουμ σε λεπτομέρειες όπως τακούνια, κουμπιά, φερμουάρ, ραφές, που γίνεται με καλλιτεχνική πρόθεση αλλά χωρίς καθόλου καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.



Τα πολλά θαυμαστικά, το πόσο υπέεεεροχα περάσαμε στο χ event, οι υπεεεέροχοι φίλοι και το υπεεεέροχο αγόρι (που συνήθως τραβάει τις φωτογραφίες ο καψερός): ενοχλητικά.














































Όχι άλλα κακά αγγλικά. Εδώ σε λίγο θα μας πετάξουν από την Ευρώπη κορίτσια, ας εξασκήσουμε λίγο τα ελληνικά μας.

















































Και το +1 δικό μου σχόλιο :



















Όπου designer, βάλε blogger !

right?

:)



-----------------------------------




lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: