17.7.12

Τα νεύρα της Όλγας Τρέμη και τα διλήμματα του Kίτσου...


Με πολλά νεύρα λέγεται ότι έφυγε η Όλγα Τρέμη για τις θερινές της διακοπές που από χθες την αντικαθιστά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο Νίκος Στραβελάκης! Η δημοσιογράφος που πέρασε μια... δύσκολη τηλεοπτική σεζόν, λόγω παρατεταμένης διάρκειας, αλλά και πληθώρας γεγονότων (βλ. κυβέρνηση Παπαδήμου, δύο εκλογικές αναμετρήσεις κ.ά), ταυτόχρονα είχε να αντιμετωπίσει – όπως και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο μεγάλο κανάλι, σημαντικές αλλαγές στο εργασιακό κομμάτι που συνοδεύονταν με μειώσεις μισθών. Η ρευστότητα που χαρακτηρίζει τον κλάδο, μαζί με την αβεβαιότητα για το μέλλον και την κατάρρευση όλων αυτών που λίγο καιρό πριν θεωρούνταν αυτονόητα και σταθερά, δημιουργεί ένα κοκτέιλ, φόβου και ανασφάλειας, που δεν κάνει διακρίσεις! Η Όλγα Τρέμη μέσα σε αυτές τις δυσμενείς συνθήκες (για κάθε εργαζόμενο), είχε να αντιμετωπίσει και την εκκρεμότητα του συμβολαίου της με το Mega! Και επειδή πλέον δεν υπάρχουν συμβόλαια, βεβαιότητες και προνόμια, η κατάσταση από μόνη της καθίσταται εκρηκτική, εκτός από επισφαλής!

Η ανώμαλη οικονομική προσγείωση, που επιβάλλει τη βίαιη αλλαγή στάτους και αποτελεί προϋπόθεση για τη συνέχιση της συνεργασίας των δυο πλευρών, είναι η εξήγηση ορισμένων που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα. Ωστόσο, η πίεση των αρνητικών δημοσιευμάτων (ανεξάρτητα από την βασιμότητά τους ή όχι), συνδυαστικά με την επιβεβλημένη – για ορισμένους άλλους – αλλαγή που θα επιχειρηθεί στο δελτίο του μεγάλου καναλιού από τη νέα σεζόν, είναι μια άλλη εξήγηση.

Εν κατακλείδι και ανεξάρτητα από τα προηγούμενα, ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού, Χρήστος Παναγιωτόπουλος σύντομα θα κληθεί να απαντήσει σε διάφορα διλήμματα για το μέλλον του δελτίου ειδήσεων του Mega. Το κυριότερο αφορά στα πρόσωπα, τα οποία και συνιστούν την ταυτότητά του. Δεν αποκλείεται λοιπόν η Όλγα Τρέμη κάποια στιγμή να βρεθεί «αντιμέτωπη» με τους σχολιαστές του δελτίου, Γιάννη Πρετεντέρη και Παύλο Τσίμα… (συνεχίζεται)!
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: