29.7.12

Mόνο μαλλί με μαλλί δεν έχουν πιαστεί Βίκυ και Αρετή...


"Στα μαχαίρια" η σχέση τους...

Η εξωσυζυγική σχέση του Άκη Τσοχατζόπουλου με τη Βίκυ Σταμάτη τη δεκαετία του '90 προκάλεσε τις πρώτες ρωγμές στη σχέση του πρώην υπουργού με την... κόρη του Αρετή.


Όπως λέει η ίδια παρά την αρχική της επιστροφή στην Ελλάδα το 1994, εποχή που ο πατέρας της είχε αναλάβει εκ νέου υπουργικά καθήκοντα, επέλεξε να εργαστεί στις Βρυξέλλες για να ξεφύγει από θλιβερές οικογενειακές διενέξεις, οι οποίες ξεκίνησαν μετά τη σύναψη της εξωσυζυγικής σχέσης του πατέρα της με τη Βίκυ Σταμάτη.

Το διαζύγιο όμως με τη μητέρα της Αρετής και ο περιβόητος γάμος στο Παρίσι, έκαναν διέλυσαν τη σχέση πατέρα - κόρης.

«Μόνο που δεν έχουν πιαστεί μαλλί με μαλλί» αναφέρουν άνθρωποι κοντά στην οικογένεια Τσοχατζόπουλου, σκιαγραφώντας την κόντρα μεταξύ των δύο γυναικών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, η Αρετή Τσοχατζοπούλου θεωρεί μέγαιρα τη Βίκυ Σταμάτη, η οποία παρέσυρε τον πατέρα της στην καταστροφή με τη νεοπλουτίστικη νοοτροπία της.

Οι κακές σχέσεις επιβεβαιώνονται και από την άρνηση της Αρετής να παραστεί στο γάμο του πατέρα της το 2004, ενώ η Βίκυ Σταμάτη έπεισε τον πρώην υπουργό να μην την προσκαλέσουν στη βάπτιση του γιου τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: