21.7.12

O Ντομινίκ έγινε... drink!...


Δείτε την φωτογραφία...

Ένα νέο αφροδισιακό ποτό κυκλοφορεί οσονούπω στη Γαλλία, ωστόσο η ονομασία του μπορεί κάνει τη διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό, καθώς ονομάστηκε «DSK» προς τιμήν του Ντομινίκ Στρος Καν.

Oι ... επιχειρηματίες ονόμασαν το προϊόν τους απλώς DSK για να αποφύγουν ενδεχόμενα νομικά προβλήματα, καθώς ο Στρος Καν, θα… ερεθιστεί με μάλλον δυσάρεστο τρόπο με την είδηση, ωστόσο είναι παγκοσμίως γνωστό ότι το «DSK» προέρχεται από τα αρχικά του ονόματός του.

Σημειώνεται ότι ο πάλαι ποτέ «ισχυρός άνδρας» του ΔΝΤ και η σύζυγός του Αν Σινκλέρ μετά από 20 χρόνια κοινού βίου πρόσφατα χώρισαν, και η νέα προσοχή των ΜΜΕ στο πρόσωπό του είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο Γάλλος…

Οι επιχειρηματίες από την πλευρά τους, ισχυρίζονται ότι το ποτό τους δε βοηθά μόνο στη βελτίωση της σεξουαλικής ικανότητας, αλλά βελτιώνει την αναπνευστική λειτουργία, είναι αντιοξειδωτικό, αντικαταθλιπτικό ενώ βοηθά και στο να ξεπεραστούν συμπτώματα μέθης.

Δέκα χιλιάδες μπουκάλια του… «θαυματουργού» ποτού θα διανεμηθούν στη γαλλική αγορά τις προσεχείς ημέρες στην ευτελή -για τόσο ένδοξη ονομασία- τιμή των 16 ευρώ. Πάντως, με τη φήμη του ερωτύλου που διαθέτει, ο γάλλος πολιτικός μάλλον δεν πολυχρειάζεται το DSK… Θα προτιμούσε μάλλον ένα ακριβό μπουκάλι σαμπάνια.


















skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: