14.7.12

O Kαμμένος έδωσε το PC στα παιδιά του...


Είναι πολιτικός αρχηγός ενός κόμματος που ξεπέρασε το 7% και επίσης έχει υπάρξει βουλευτής για περισσότερα από 12 χρόνια.
Ουδέποτε εμφανίστηκε να διατελεί πένης, αντιθέτως οι παραπολιτικές στήλες εδώ και χρόνια κατακλύζονται από τις βόλτες του στο Αιγαίο –και ... ιδιαίτερα στην Ικαρία- με το πολυτελές 8μετρο φουσκωτό του.

Κι όμως, ο «σκαφάτος» Πάνος Καμμένος φαίνεται ότι… δεν έχει χρήματα να αγοράσει δεύτερο υπολογιστή ή απλώς το παίζει λαϊκός. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επανεμφανίστηκε χθες στο twitter έπειτα από 3 ημέρες απουσίας και «τιτίβισε» τα εξής: «Συγγνώμη για την απουσία μου, πήραν τα παιδιά τον υπολογιστή για 3 μέρες, τους το είχα υποσχεθεί».

Καταλαβαίνω την αξιοπιστία που πρέπει να δείχνει ένας πατέρας απέναντι στα παιδιά του, αλλά αν του Καμμένου του έχει λείψει τόσο πολύ το twitter (ή αν νομίζει ότι έχει λείψει εκείνος στους followers του) δεν μπορεί να πάρει έναν δεύτερο υπολογιστή ή να χρησιμοποιήσει κάποιον από τα κομματικά γραφεία του; Εκτός κι αν ούτε εκεί έχουν υπολογιστή και κάνουν όλη τη δουλειά με το προσωπικό PC του Καμμένου…
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: