21.7.12

O Πανοζάχος, δεν έφτασε καν στην αφετηρία…


Τελικά ζυγίστηκαν και βρέθηκαν ελλιπείς. Καλές οι προθέσεις, όμως αποδεικνύονται πολύ… λίγες μπροστά στην πραγματικότητα. Ο… εκλεκτός στελεχών από τη Βόρεια Ελλάδα για να διεκδικήσει τη Γραμματεία της ΝΔ, Δημήτρης Πανοζάχος, δεν έφτασε καν στην αφετηρία…

Η... υποψηφιότητά του αποσύρθηκε λίγο προτού κλείσει η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων και μαζί της αποσύρθηκαν και οι ελπίδες μιας ομάδας στελεχών που προσδοκούσαν να πάρουν μια θέση ισχύος μέσα στο κόμμα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Τα «μπρος – πίσω» από χτες το απόγευμα στην υπόθεση της συγκεκριμένης υποψηφιότητας προδίδουν και την προχειρότητα στην προετοιμασία της ή έστω την περιορισμένη κομματική ισχύ της ομάδας που προέκρινε την υποψηφιότητα του κ. Πανοζάχου.

Ούτε 24 ώρες δεν κράτησε η υποψηφιότητα Πανοζάχου, αφού τελικά φαίνεται πως έγινε αντιληπτό σε όσους την προωθούσαν πως δεν μπορούσε να σταθεί απέναντι στις υπόλοιπες υποψηφιότητες. Υπήρχε άλλωστε και η στήριξη του περιβάλλοντος του προέδρου της ΝΔ, που δεν είχε διευκρινιστεί μέχρι το απόγευμα και η οποία προφανώς πλέον δεν έγερνε προς την πλευρά του πρώην περιφερειάρχη, με αποτέλεσμα όλο το σίριαλ της υποψηφιότητας να λήξει άδοξα…

Ετσι, πλέον οι γνωστές υποψηφιότητες για τη θέση που αφήνει μετά την υπουργοποίησή του ο Ανδρέας Λυκουρέντζος είναι τέσσερις: Νικήτας Κακλαμάνης, Φίλιππος Ταυρής, Παναγιώτης Αδρακτάς και Νίκος Νικολόπουλος.

Ο κ. Λυκουρέντος θα υποβάλει και επίσημα την παραίτησή του το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης, όταν θα συνεδριάσει για πρώτη φορά μετά τις εκλογές η πολιτική γραμματεία του κόμματος, για να αρχίσουν έτσι και οι διαδικασίες εκλογής νέου γραμματέα.

voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: