8.7.12

Μπάνιο και Twitter στο "Grand Resort"...













Η κρίση, κρίση, το ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΟΚ, αλλά ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θεόδωρος Πάγκαλος απόλαυσε το περασμένο σαββατοκύριακο τις βουτιές του στο πολυτελέστατο θέρετρο «Grand Resort» στο Λαγονήσι, το οποίο ανήκει στον... επιστήθιο φίλο του κ. Παντελή Μαντωνακάκη.

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου ο κ. Πάγκαλος έφτασε μόνος του στην παραλία, διάβασε τον ημερήσιο Τύπο και κολύμπησε στην ιδιωτικήπαραλίατου ξενοδοχείου. Λίγο μετά τις 11 κατέφτασε η σύζυγός του κυρία Χριστίνα Χριστοφάκη με τα δίδυμα παιδιά τους. Ο κ. Πάγκαλος παρακολουθούσε συνεχώς τη μικρή του κόρη που επιδιδόταν στο κανό και τις βουτιές, ενώ ως αυστηρός κριτής τη βαθμολογούσε. Από τη μεριά της, η μαμά κυρία Χριστοφάκη δεν σταμάτησε λεπτό να βγάζει φωτογραφίες τα τέκνα της με το τελευταίας τεχνολογίας iPad της, αλλά και να δίνει συμβουλές.
Στην παρέα προστέθηκαν φίλοι με τα παιδιά τους, καθώς και Φιλιππινέζες νταντάδες. Οι πολιτικές κουβέντες ξεκίνησαν και ο πρώην αντιπρόεδρος σχολίαζε με τον γνωστό καυστικό τρόπο την πολιτική επικαιρότητα. Νωρίς το μεσημέρι, πάντως, αποχώρησε μόνος του κατευθυνόμενος προς τα πολυτελή μπανγκαλόου και τις βίλες του resort. Το απόγευμα έφυγαν και οι υπόλοιποι της παρέας για φαγητό. Δεν έμειναν στο εστιατόριο της παραλίας, αλλά προτίμησαν να γευματίσουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Ο κ. Πάγκαλος ακολούθησε το ίδιο πρόγραμμα και την Κυριακή το πρωί.


Πηγη :«Πρώτο Θέμα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: