26.8.12

Σκληρή απάντηση Ολυμπιακού σε Συμμαχία ...


Ας σταματήσουν την προπαγάνδα της γελοιότητας, όσο είναι καιρός...

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έβαλε απόψε τους "αγράμματους συμβούλους" του "κυρίου Αλαφούζου" στη θέση τους, μετά την κωμική, αλλά με σαφή πρόθεση δημιουργίας εντάσεως ανακοίνωση , ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ολοκληρωθεί η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League!

Στο κείμενο των Πειραιωτών, τονίζεται εύστοχα η... προσπάθεια υποβάθμισης του Ελληνικού ποδοσφαίρου από τους…συμμάχους του ΠΑΟ, τη στιγμή μάλιστα που ευνοήθηκαν καραμπινάτα στη Λιβαδειά και τους θέτει προ των ευθυνών τους, για την πρόθεση που έχουν να "συνεχίσουν να πυροβολούν εξωθεσμικά το ποδόσφαιρο μέσω της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" ώστε να μην προκύπτουν ευθύνες για την ΠΑΕ".
Τέλος, η κατάληξη της ανακοίνωσης υπενθυμίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ποιόν του κυρίου Αλαφούζου και των στενών συνεργατών του!


Αναλυτικά:Ο κύριος Αλαφούζος και οι (επίσης) αγράμματοι σύμβουλοι του, αποφάσισαν για μια ακόμα φορά να δυναμιτίσουν το κλίμα με μια φαιδρή ανακοίνωση της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας".

Επέλεξαν να το κάνουν την πρώτη αγωνιστική μέρα του νέου πρωταθλήματος αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι δεν σέβονται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Περιμέναμε ότι η ανικανότητα τους, σε όλα τα επίπεδα, θα τους αναγκάσει να χτίζουν από τώρα άλλοθι, αλλά δεν περιμέναμε ότι θα το κάνουν λίγες ώρες μετά από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στον οποίο κατά κοινή ομολογία ευνοήθηκαν και λίγες ώρες πριν το δικό μας αγώνα για την πρώτη αγωνιστική.


Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός οφείλει να πάρει θέση απέναντι στους θεσμούς και στο ποδόσφαιρο για το αν θα συνεχιστεί αυτή η φαρσοκωμωδία. Για το αν θα συνεχίσουν να πυροβολούν εξωθεσμικά το ποδόσφαιρο μέσω της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" ώστε να μην προκύπτουν ευθύνες για την ΠΑΕ.


Επίσης, καλούνται οι θεσμοί του ποδοσφαίρου αλλά και η δικαιοσύνη να τοποθετηθεί απέναντι σε αυτό το σύστημα παραγωγής λάσπης που βάζει σε κίνδυνο το οικοδόμημα του ποδοσφαίρου. Ας κληθούν επιτέλους να καταθέσουν στοιχεία για όλα αυτά τα οποία καταγγέλλουν χωρίς την παραμικρή υπευθυνότητα. Διαφορετικά ας σταματήσουν την προπαγάνδα της γελοιότητας, όσο είναι καιρός.


Τέλος, το να μιλάνε για "εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη" άνθρωποι όπως ο κύριος Αλαφούζος (με τόσα... χιλιόμετρα πήγαινε έλα στις δικαστικές αίθουσες, με κατηγορίες για λαθρεμπόριο πετρελαίου, οφειλές πολλών εκατομμυρίων στο ΙΚΑ και στο ελληνικό δημόσιο και άλλα πολλά) ή οι κύριοι Παναγόπουλος και Γόντικας (που τους βαραίνουν κακουργηματικές πράξεις και το "μεγάλο φαγοπότι της ΕΡΤ" το λογαριασμό του οποίου πλήρωσε ο ελληνικός λαός) είναι τουλάχιστον κωμικό.


olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: