3.8.12

Σε ρυθμό… Βίλεμ...


Στο γήπεδο της Χορστ επανήλθαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, μετά το χθεσινό, απογευματινό τους ρεπό.

Συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει του ... αυριανού φιλικού με τη Βίλεμ (18:00 τοπική, 19:00 Ελλάδας).

Γυμνάστηκαν σε έντονο ρυθμό, ρίχνοντας το βάρος στην τακτική, αλλά και τα τελειώματα των φάσεων. Όπως πάντα, δηλαδή, η προπόνηση είχε πολλή μπάλα.

Από το πρόγραμμα δεν έλειψε και το διπλό, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να δίνει πολλές οδηγίες και να κάνει παρατηρήσεις προς τους ποδοσφαιριστές του, ώστε να βλέπει στο χορτάρι αυτά που ο ίδιος έχει σχεδιάσει για το παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Με τους «κόκκινους» ήταν οι Γιαννιώτης, Ποτουρίδης, Ντιελνά, Μανωλάς, Καραγκούνης, Μοδέστο, Σουμπίνιο, Λυκογιάννης, Φετφατζίδης, Βλαχοδήμος και Τζιμπούρ. Με τους «κίτρινους» οι Μέγιερι, Τοροσίδης, Παπάζογλου, Σιόβας, Χολέβας, Φέισα, Μανιάτης, Αμπντούν, Μήτρογλου, Ντιόγκο και Πάντελιτς.

Στο δίτερμα συμμετείχε και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ενώ για τους «κίτρινους» σκόραρε ο Τζαμέλ Αμπντούν. Οι δύο ομάδες έκαναν και αλλαγές, προκειμένου ο Ζαρντίμ να «τσεκάρει» το πώς δένουν οι παίκτες μεταξύ τους.

Ατομικά κινήθηκαν οι Μιραλάς και Γκρέκο. Ο Τάτος έκανε επίσης ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, όπως και οι Ζαραδούκας και Ιμπαγάσα (για μεγάλο μέρος της προπόνησης).

Ο Ρόι Κάρολ προφυλάχθηκε, έμεινε στο ξενοδοχείο και γυμνάστηκε μόνος του και το απόγευμα (17:30 τοπική, 18:30 Ελλάδας) αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στο γήπεδο με τους συμπαίκτες του.
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: