22.8.12

Γυναίκα έπεσε σε φρεάτιο σε πεζοδρόμιο της Καλαμάτας και σώθηκε από τύχη!...


Από τύχη και χάρη στη νεότητά της γλίτωσε από σοβαρό τραυματισμό γυναίκα που έπεσε μέσα σε ανοιχτό φρεάτιο, σε πεζοδρόμιο του Δήμου, χθες το βράδυ, στην οδό Εθνικού Σταδίου.
Η γυναίκα, που πάντως τραυματίστηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο, επισκέφθηκε σήμερα το ...
μεσημέρι το Δημαρχείο Καλαμάτας, κουτσαίνοντας, με γάζες στο πόδι, με εκδορές στα πόδια και τα χέρια, μπας και ευαισθητοποιήσει τους υπευθύνους ώστε να κλείσουν το φρεάτιο και να μην πάθει τα ίδια και χειρότερα άλλος άνθρωπος.
Είναι η Μαρία Τσιμικλή, που με την παρέα της χθες το βράδυ πήγε στο Δημοτικό Στάδιο για να παρακολουθήσει τη συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και του Μπάμπη Στόκα. Μετά τη συναυλία και ενώ η κ. Τσιμικλή με την παρέα της κινούνταν πεζοί στο πεζοδρόμιο, το ένα πόδι της γυναίκας βρέθηκε στο κενό αντί στο έδαφος… Μέσα στο σκοτάδι έπεσε σε στρογγυλό φρεάτιο που έμενε ακάλυπτο. Την ώρα που έπεφτε στην «παγίδα» έβαλε τα χέρια της για να προστατέψει το κεφάλι της, με αποτέλεσμα να τα τραυματίσει και αυτά.
Η τραυματίας τόνισε ότι δεν έχει σκοπό να διεκδικήσει αποζημίωση για αυτό που έπαθε αλλά το μόνο που θέλει από το Δήμο είναι να ευαισθητοποιηθεί και να λάβει τα απαιτούμενα μέτρα ώστε να μην κινδυνεύσει άλλος άνθρωπος. Η κ. Τσιμικλή μίλησε με τον γενικό γραμματέα του Δήμου, κ. Χαντζή, ο οποίος κάλεσε τον διευθυντή της Δημοτικής Αστυνομίας και του ζήτησε να καλυφθεί άμεσα το επικίνδυνο φρεάτιο.Στ.Μ...
http://newsmessinia.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: