10.9.12

Γενικός Διευθυντής Τηλεόρασης ΑΝΤ1 ο Λιαρέλης...


Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 αναβαθμίζεται πλήρως, αναλαμβάνοντας τα ηνία ολόκληρης της τηλεόρασης του Ομίλου....
Το δημοσίευμα της Real life, στη στήλη των media αναφέρει: ...

" Σημαντικές διοικητικές αλλαγές θα συνοδεύσουν την επικείμενη μετακόμιση του μισού - σχεδόν - ΑΝΤ1 στα Σπάτα. Αναβαθμισμένο ρόλο θα αναλάβει ο Στρατής Λιαρέλλης με στόχο να ηγηθεί στη νέα εποχή το σταθμού, ο οποίος μπαίνει σε τροχιά ευρείας αναδιοργάνωσης λόγω οικονομικής κρίσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μέχρι σήμερα γενικός διευθυντής Ειδήσεων βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ιδιοκτησία του σταθμού για να αναλάβει τη θέση του γενικού διευθυντή Τηλεόρασης, θέση που είχε χηρεύσει μετά την αποχώρηση του Γιώργου Λεβέντη από τον όμιλο ΑΝΤ1.

Με δεδομένο ότι τα καθήκοντα που συνοδεύουν τη θέση του ασκούσε μέχρι σήμερα ο Chief Operatting Officer Αλεξάντερ Χόλαντ, η ανανάθμιση του Στρατή Λιαρέλλη θα σημάνει την ανάδειξη ενός νέου ισχυρού πόλου στην πυραμίδα της διοίκησης του ΑΝΤ1, που επιθυμεί τη "διάσωση" του προγράμματος αλλά και της φυσιογνωμία του σταθμού στην κρίσιμη αυτή συγκυρία..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: