17.9.12

Ακόμη 200 γυμνές φωτογραφίες της Μίντλετον ρίχνει στην αγορά ο Μπερλουσκόνι...


Μετά την Γαλλία (και το περιοδικό Closer) και την Ιρλανδία (και την εφημερίδα Irish Daily Star) ήρθε η ώρα του ιταλικού κοινού να χαζέψει τα γυμνά κάλλη της Κέιτ Μίντλετον μέσα από το λεύκωμα 26 σελίδων που... κυκλοφορεί το περιοδικό Chi με τίτλο «Η βασίλισσα είναι γυμνή».

«Ούτε απευθείας τηλέφωνο από την ίδια τη βασίλισσα δεν μπορούσε να μας σταματήσει από τη δημοσιοποίηση του υλικού», δήλωσε στο twitter του ο διευθυντής έκδοσης του Chi για να δείξει την αποφασιστικότητα του ομίλου να βγάλει στην φόρα τα γυμνασμένα κάλλη της δούκισσας του Cambridge.

«Αιτιολογώντας» την εμμονή του λέγοντας πως «Είναι μια υπόθεση που αξίζει να προβληθεί γιατί δείχνει την καθημερινή ζωή ενός πολύ διάσημου, νεαρού, μοντέρνου και ερωτευμένου ζευγαριού».

Πρέπει να επισημανθεί ότι το περιοδικό είναι ιδιοκτησίας του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, όπως ακριβώς και το περιοδικό Closer από όπου και ξεκίνησε το σούσουρο.

Οπότε δεν είναι λίγοι αυτοί που μιλούν για ευθή κόντρα μεταξύ βρετανικής μοναρχίας και Μπερλουσκόνι.

Ταυτόχρονα το παλάτι επιβεβαιώνει ότι θα κινηθούν νομικές διαδικασίας από τον Δούκα και τη Δούκισσα του Cambridge, για παραβιάση της ιδιωτικής τους ζωής εναντίον των εκδοτών του γαλλικού περιοδικού Closer.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: