15.9.12

Για το 3 στα 3...


Μία νίκη ακόμα επιδιώκει ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν στους ζωσιμάδες να διατηρήσουν το απόλυτο κάνοντας το τρία στα τρία στο φετινό πρωτάθλημα και... φυσικά μ' αυτό να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Πειραιά έχει συγκεντρωθεί απόλυτα στο σημερινό παιχνίδι (19:30 Live από το woop.gr) αφήνοντας για μετά το παιχνίδι με την Σάλκε για το Champions League που θα τους απασχολήσει από αύριο.

Αυτό που θέλει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και οι παίκτες του είναι να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης από μία δύσκολη έδρα και γι' αυτό ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να προχωρήσει και σε μερικές αλλαγές.

Η απουσία του Μανιάτη φέρνει τον Γκρέκο, πιθανότατα, να παίρνει θέση στο βασικό σχήμα, με τον Φέισα να είναι δίπλα του στα χαφ.

Ο Μανιάτης μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Εθνική κάνει αποθεραπεία για να προλάβει το ματς με την γερμανική ομάδα, όπως και ο Πάμπλο Κοντρέρας που έμεινε επίσης εκτός αποστολής.

Το πιο πιθανό σχήμα που μπορεί να παρατάξει ο Ζαρντίμ αποτελείται από τους: Κάρολ, Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπάζογλου, Σιόβα, Μοδέστο, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Μασάντο και Τζεμπούρ.

* Ο συνεργάτης του Λεονάρντο Ζαρντίμ, Μιγκέλ Μόιτα, θα είναι στην Κομοτηνή προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ομάδα της Θράκης την επόμενη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: