28.9.12

Αχαρνές: Τραυματισμός 5χρονης από σφαίρα στο προαύλιο νηπιαγωγείου...

Από καθαρή τύχη σώθηκε ένα πεντάχρονο κοριτσάκι, το οποίο ενώ βρισκόταν στο προαύλιο του νηπιαγωγείου στις Αχαρνές τραυματίστηκε στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα.

Η σφαίρα από εννιάρι πιστόλι την έπληξε στην αριστερή κροταφογναθική περιοχή, ωστόσο το ...
τραύμα ήταν επιφανειακό. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, χειρουργήθηκε και από μέρα σε μέρα αναμένεται να πάρει εξιτήριο, όπως αναφέρουν Τα Νέα.

Το αιματηρό περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ σε γονείς, δασκάλους και παιδιά. Δίπλα στο 18ο Νηπιαγωγείο στεγάζεται και το 20ό Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, ενώ στους στενούς δρόμους μπροστά και πίσω από το σχολείο κυκλοφορούν και παίζουν παιδιά.

Οι συνθήκες τραυματισμού της Βαλεντίνας παραμένουν άγνωστες. Η Αστυνομία κάνει μόνο εικασίες, καθώς ουδείς άκουσε τον πυροβολισμό, ούτε είδε ένοπλο. Η βαλλιστική εξέταση έδειξε ότι η σφαίρα που έπληξε το παιδί ήταν από εννιάρι πιστόλι και έως τώρα δεν έχει διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε εγκληματική ενέργεια. Επιπλέον έχει αποκλειστεί από την πρώτη στιγμή το παιδί να ήταν στόχος του ενόπλου.

Όπως εκτιμάται, η σφαίρα χτύπησε τυχαία το παιδί είτε από κάποιον άσκοπο πυροβολισμό είτε από κάποιο ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ενόπλων, που ενδεχομένως είχαν χρησιμοποιήσει και σιγαστήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: