10.9.12

Πεπόνης- Μουζακίτης αθωώνουν τον Ρουμελιώτη...


www.crime.gr
Της Έρρικας Βαλλιάνου 
Φαίνεται πως θα αργήσει να πάρει τον δρόμο προς τη βουλή η δικογραφία με τις καταγγελίες του Παναγιώτη Ρουμελιώτη για το ΔΝΤ.
Ήδη στον Άρειο Πάγο ξεσκονίζουν την δικογραφία, παρότι δεν είναι και ογκώδης αλλά κυρίως το πόρισμα των δύο οικονομικών εισαγγελέων που...
μπορεί μεν να ζητούν από την εισαγγελεία του Αρείου Πάγου να κινήθει ο νόμος περί ευθύνης Υπουργών "για τυχόν ποινικές ευθύνες μελών της τότε κυβέρνησης" ωστόσο οι δύο εισαγγελείς ζητουν αρχειοθέτηση για τυχόν ευθύνες του τότε εκπροσώπου της χώρας στο ΔΝΤ, Παναγιώτη Ρουμελιώτη.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες στην αναφορά τους οι δύο εισαγγελείς κρίνουν ότι " ως προς τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη, προτείνουμε την αρχειοετηση διότι δεν προεκυψαν ενδείξεις για πιθανές ποινικές ευθύνες του, μετά τη λήψη των μαρτυρικών καταθέσεων".

Να θυμίσουμε ότι οι δύο εισαγγελείς ανίχνευαν τυχόν ποινικές ευθύνες για απιστία και άλλα αδικήματα μετά τη συνέντευξη του Παναγιώτη Ρουμελιώτη στους New York Times ότι η τότε κυβέρνηση Γ. Ππαπανδρέου ήταν ενήμερη από τον ΔΝΤ ότι το πρόγραμμα για την Ελλάδα δεν βγαίνει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: