14.9.12

Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τον Στραβελάκη...


Τα μαγικά του photoshop στα περιοδικά «κοινωνικής κριτικής». Ούτε ο Μάϊκ Λαμάρ τέτοια κόλπα...

Στο περιοδικό ΟΚ αυτής της εβδομάδας το κλικ του φωτογράφου έχει πιάσει την είσοδο του ancorman του MEGA στο κλειστό του ΟΑΚΑ παρέα με την σύζυγό του και τον μικρό γιό του. Οι τρεις τους (το τονίζουμε αυτό, ΚΑΙ οι τρεις) βρέθηκαν εκεί για... την παράσταση του Cirque du Soleil «Alegria». Την ίδια μέρα κυκλοφόρησε και το HELLO όπου σε σχετικό θέμα για την ίδια παράσταση βλέπουμε στο συνοδευόμενο φωτορεπορτάζ τους ίδιους. Ουπς! Τους ίδιους; Κάποιος λείπει. Μια προσεκτική ματιά αποδεικνύει ότι στο HELLO σκέφτηκαν να αφαιρέσουν από το κλικ τον μικρό Αρη Στραβελάκη. Τους λόγους για τους οποίους έγινε αυτό τους γνωρίζει το ίδιο το περιοδικό.

Βρε παιδιά. Αυτό το βίαιο παιδομάζωμα του photoshopά δεν θα έπρεπε να γίνει με μεγαλύτερη τρυφερότητα; Ας πούμε βλέπουμε στην επεξεργασμένη φωτό ότι το χέρι της μαμάς που κρατούσε τον πιτσιρίκο ήρθε και κόλλησε με το χέρι του Νίκου Στραβελάκη που επίσης κρατούσε από το χεράκι το γιό του. Με αισθητική χαρτοκοπτικής το χέρι του Στραβελάκη «κόπηκε» και η σύζυγος αντί να κρατά το στιβαρό χέρι του άντρα της, έχει ενώσει το χέρι της με ένα χεράκι μικρού παιδιού που δεν αντιστοιχεί στο σωματότυπο του Νίκου Στραβελάκη.

Τα περιοδικά life style δεν θα πάψουν ποτέ να μας εκπλήσσουν. Κι αν ο Στραβελάκης ψάχνει στη φωτό που δημοσιεύει το HELLO το γιό του, τι να πει και η Μενεγάκη που βγήκε με μαγιό (πρωτότυποοοο!!!!) αλλά της έλειπε ο αφαλός!

Τελικά το life style είναι μαγικό…Μπορεί να σε εξαφανίσει!
Πηγή www.kamarinia.gr

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: