5.9.12

Ρόλο αντιπολιτευόμενης συμπολίτευσης επιλέγει ο Βενιζέλος...


Ρόλο συμπολιτευόμενης αντιπολίτευσης επιλέγει πλέον για τον εαυτό του το ΠΑΣΟΚ, την ίδια στιγμή που ο Φώτης Κουβέλης έχει δώσει εντολή σε Δημήτρη Χατζησωκράτη και Σάκη Παπαθανασίου να βρουν ισοδύναμα ύψους 700 εκατομμυρίων ευρώ!

Χαρακτηριστική του ρόλου της... συμπολιτευόμενης αντιπολίτευσης που επιλέγει για το εξής το ΠΑΣΟΚ, ενόψει δηλαδή της ψήφισης των μέτρων και του διαστήματος που θα ακολουθήσει, είναι η επιστολή του Ευάγγελου Βενιζέλου προς τον Πρόεδρο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών Γιώργο Ζαννιά, υπέρ της ρύθμισης των δανείων προκειμένου να διευκολυνθούν νοικοκυριά και επιχειρήσεις, αλλά και της προσαρμογής των κανόνων λειτουργίας του «Τειρεσία», ώστε να μην υπάρχουν σημαντικοί αποκλεισμοί.

Στο Παιδείας

Χαρακτηριστική επίσης και η δήλωση της εκπροσώπου τύπου Φώφης Γεννηματά με αφορμή τις νέες εξελίξεις στις εργασιακές σχέσεις με την οποία «προειδοποιεί» την τρόικα πως η Ελλάδα δεν είναι τριτοκοσμική χώρα. Το μεσημέρι σήμερα - και πάντα στην ίδια κατεύθυνση - ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επικεφαλής αντιπροσωπείας του κόμματός του, θα επισκεφθεί το υπουργείο Παιδείας για τη νέα σχολική χρονιά και τα προβλήματα της εκπαίδευσης.

Με Σκανδαλίδη

Ο Ευ. Βενιζέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε προχθές συνάντηση με τον Κώστα Σκανδαλίδη, προκειμένου το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ να χαμηλώσει τους τόνους κατά των μέτρων και της καταψήφισής τους από τον ίδιο.

Ισοδύναμα ο Κουβέλης

Ο Φώτης Κουβέλης, πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες , σε μια ύστατη προσπάθεια τα μέτρα να είναι κατά το δυνατόν λιγότερο οδυνηρά, έδωσε εντολή στον Δημ. Χατζησωκράτη και τον Σάκη Παπαθανασίου να βρουν ισοδύναμα μέτρα ύψους 700 εκατ. ευρώ.

Και ο Βενιζέλος

Ισοδύναμα μέτρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει ζητήσει από στελέχη του κόμματός του και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Βενιζέλος και Κουβέλης, μάλιστα, αναμένουν τη σύσκεψη των αρχηγών προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: