3.9.12

Αλ. Παπαρήγα: «Όχι» στην ιδιωτικοποίηση των ΕΛΤΑ...


Τη ριζική αντίθεση του ΚΚΕ στην ιδιωτικοποίηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων εξέφρασε η γενική γραμματέας της Κ.Ε. του κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα, μετά την συνάντησή της με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομείων.

Η κ. Παπαρήγα προειδοποίησε ότι ...η ιδιωτικοποίηση των ΕΛΤΑ θα έχει γενικότερες συνέπειες για όλο τον ελληνικό λαό, σε μια περίοδο που, όπως είπε, «τα πάντα αποκρατικοποιούνται για να ανοιχτεί έδαφος στην κερδοφορία των μονοπωλίων, για νέες επενδύσεις με τους εργαζόμενους, όμως, σε συνθήκες εργασιακής βαρβαρότητας και με πάρα πολλές απολύσεις».

Η γενική γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ επισήμανε, πως το κεφάλαιο έχει ενιαία στρατηγική και τόνισε, ότι ως εκ τούτου απαιτείται ενιαίος αγώνας όλων των εργαζομένων «καθώς, δεν πρέπει να βλέπει ο καθένας μόνο τα προβλήματα του δικού του κλάδου, όσο κι αν είναι πιεστικά». «Το σύνθημα πρέπει να είναι όλοι για έναν και ένας για όλους», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομείων, Γιώργος Βασιλόπουλος, επισήμανε ότι όλοι οι εργαζόμενοι θα αντιδράσουν και θα αντιστρέψουν το κλίμα που έχει δημιουργηθεί, τόσο με το «γενικό προσκλητήριο ξεπουλήματος, όσο και με τον κοινωνικό αυτοματισμό, στην ελληνική κοινωνία».
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: