1.9.12

«Στην ΕΡΤ θα έβρισκαν κουσούρι ακόμα και στον Ιησού»...


Για πρώτη φορά ο Σίμος Κεδίκογλου μίλησε για τον Αιμίλιο Λιατσο ο οποίος αναμένεται να αναλάβει την γενική διεύθυνση της ΕΡΤ. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στον Βήμα Fm 99.5 μίλησε με ... ιδιαιτέρως θετικά σχόλια για την δημοσιογραφική πορεία του Αιμίλιου Λιάτσου απαντώντας ουσιαστικά στα σχόλια και τις επικρίσεις που δέχθηκε για αυτή την επιλογή του.

Να σας πω την αλήθεια , επειδή στις επιλογές των προσώπων στην ΕΡΤ είχα την ευκαιρία να ζήσω την εμπειρία που δεν δεχόντουσαν κανέναν. Όποιον και να ανέφερες για οποιοδήποτε πόστο στην ΕΡΤ κάποιος θα υπήρχε να του προσάψει κάτι. Κάποια στιγμή είχα πει χαριτολογώντας ότι και τον Ιησού να έφερνα στην ΕΡΤ κάποιο κουσούρι θα του βρίσκανε. Ο Αιμίλιος Λιάτσος είναι ένας συνάδελφος ο οποίος έχει θητεύσει σε πολλά πόστα , έχει μια μακρά πορεία, έχει μια μεγάλη εμπειρία και μετά από εισηγήσεις αποφάσισα να τοποθετηθεί σε αυτή τη θέση.

Παράλληλα υποστήριξε με νόημα πως όλοι οι δημοσιογράφοι στο παρελθόν έκαναν δουλειές οι οποίες «δεν ήταν ακριβώς στο πνεύμα που θέλαμε» και πρόσθεσε «Ο Αιμίλιος Λιάτσος έφτιαχνε τα δελτία του Star Channel; Παρουσιαστής ήταν. Και όπως ξέρετε στη δημοσιογραφία έχουμε κάνει όλοι δουλειές που μπορεί σε κάποια στιγμή να μην ήταν ακριβώς το πνεύμα που θέλαμε. Να δοκιμάζαμε κάτι διαφορετικό. Προσωπικά κι εγώ έχω κάνει εκπομπές ποικίλης ύλης. Και νομίζω ότι δεν μπορεί κάποιον να τον κατηγορείς επειδή δούλεψε».
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: