23.9.12

Για το «τρίποντο» και καλή μπάλα!...

Να αφήσει οριστικά και αμετάκλητα πίσω του τον αγώνα με τη Σάλκε θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται απόψε (20:30, live chat στο woop.gr) τον Πανθρακικό στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

Η ομάδα του Πειραιά έχει ... μόνο νίκες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα έπειτα από τρεις "στροφές" και στόχος είναι το "4 στα 4" κόντρα στην ομάδα της Κομοτηνής, σε συνδυασμό πάντα με καλό θέαμα, προκειμένου να επανέλθουν τα χαμόγελα και στον κόσμο που αναμένεται να συμπαρασταθεί και σήμερα στον Λεονάρντο Ζαρντίμ και τους ποδοσφαιριστές του.

Οι Πειραιώτες ξέρουν ότι το ματς δεν θα είναι εύκολο, αφού οι Θρακιώτες προέρχονται από το νικηφόρο 1-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό, έχουν καλή ψυχολογία, θα παίξουν δίχως άγχος και λογικά θα αγωνιστούν σφιχτά πίσω, με διπλή ζώνη άμυνας και προσπάθεια να χτυπήσουν στην κόντρα.

Το πιθανότερο σχήμα

Αναφορικά με την 11άδα που προτίθεται να παρατάξει ο Πορτογάλος τεχνικός, ο Κάρολ λογικά θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια και αλλαγές στην άμυνα δεν πρόκειται να υπάρξουν, με τους Τοροσίδη (δεξιά), Κοντρέρας, Μανωλά και Χολέβας (αριστερά) να παίρνουν φανέλα βασικού.

Στο κέντρο, ο Μοδέστο πιθανότατα θα ξεκινήσει λόγω του ότι ο Φέισα έμεινε εκτός και ο Γκρέκο μπήκε στην αποστολή από το... παράθυρο για να αντικαταστήσει τον Σέρβο, με τους Ιμπαγάσα και Μασάντο να είναι οι άλλοι δυο παίκτες της μεσαίας γραμμής. Ο Αμπντούν θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο, από την άλλη πλευρά ο Φετφατζίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Τζιμπούρ.

Αυτό είναι το λογικό σχήμα, όμως δεν θα πρέπει να αποκλείουμε και εκπλήξεις από τον Ζαρντίμ και να υπάρξουν ορισμένες διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα, το οποίο πάντως θα είναι άκρως επιθετικό, αφού στόχος είναι να "κλειδώσει" το τρίποντο όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι: Μέγιερι, Σιόβας, Τοροσίδης, Φουστέρ, Γκρέκο, Μανιάτης, Μήτρογλου και Πάντελιτς.

Αήττητος με Πανθρακικό

Αναφορικά με την προϊστορία, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς, δίχως μάλιστα να έχουν δεχτεί γκολ και ενώ έχουν πετύχει εννέα.

woop.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: