8.9.12

Με άρωμα... φθινοπώρου το σκηνικό του καιρού...


Αναλυτικότερα, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 32 στη Δυτική Ελλάδα, από 16 έως 29 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στα... Δωδεκάνησα και στη Νότια Κρήτη η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βορειοδυτικό Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, ενισχυόμενοι τις μεσημεριανές ώρες στις Κυκλάδες και στα ανατολικά πελάγη σε θυελλώδεις και στην Κρήτη τοπικά πολύ θυελλώδεις. Ασθενείς μέχρι μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις και ενισχυμένοι άνεμοι. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 με 29 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά δε θα ξεπεράσει τους 26. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και πρόσκαιρα στο Νότιο Ευβοϊκό θυελλώδεις.

Αίθριο καιρό με λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί, αναμένονται σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων βροχών το πρωί στην Ανατολική Θεσσαλία και μετά το μεσημέρι στα βορειοδυτικά ορεινά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: