17.9.12

Θα καταψηφίσει και ο Βουδούρης ...


Aκούστε τι δήλωσε...
"Δεν παίρνουμε τα μέτρα τα οποία πρέπει να πάρουμε και παίρνουμε τα μέτρα τα οποία δεν πρέπει να πάρουμε...", δήλωσε ο Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Οδυσσέας Βουδούρης, μιλώντας στο... "Marconi Radio 96,1 F.M." και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ δήλωσε ότι "Τα όρια δεν τα έχουμε φτάσει, τα έχουμε ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό. Και το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι έχουμε ξεπεράσει τα όρια, είναι ότι στο βάθος του τούνελ βλέπουμε μαύρο σκοτάδι. Εγώ μάχομαι για λύσεις. Δεν είμαι ο κύριος "όχι".

Είναι τραγικό αυτό που ζούμε. Τρεις μήνες τώρα, σήμερα κλείσαμε τρεις μήνες, μετά τις εκλογές, η κυβέρνηση δεν ασχολείται με τίποτε άλλο παρά να διαρρέει από το πρωί μέχρι το βράδυ ποιά μέτρα θα πάρει, ποιά δεν θα πάρει, ποιά θα ξαναπάρει. Αυτή η κυβέρνηση είναι η κυβέρνηση των μέτρων. Τρεις μήνες και δεν έχουμε καταλήξει πουθενά. Είναι απορίας άξιο πώς γίνεται αυτό και δεν σας κρύβω ότι πλέον το μυαλό μου πάει στο πονηρό. Πίστευω ότι αυτή η κυβέρνηση αυτό το οποίο επιδιώκει είναι να μην ανακοινώσει αυτά τα μέτρα ή μάλλον να τα ανακοινώσει ενώ θα υπάρχει ο ελάχιστος χρόνος, ανάμεσα στην ανακοίνωσή τους και την ψήφισή τους, όπως έγινε και με το δεύτερο Μνημόνιο. Φοβούμαι ότι κάτι τέτοιο μαγειρεύεται αυτή τη στιγμή.

Θεωρώ πλέον, ότι πρέπει να πούμε ότι όλη αυτή η ιστορία κινείται προς λάθος κατεύθυνση. Το θέμα δεν είναι αν θα κόψουμε τις συντάξεις ή ένα επίδομα, είναι ότι όλη η κατεύθυνση είναι λάθος. Το πρόβλημά μας είναι ότι πρέπει να έχουμε οικονομική ανάκαμψη και για να έχουμε οικονομική ανάκαμψη πρέπει να έχουμε παραγωγή και κατανάλωση. Παραγωγή δεν είχαμε και βέβαια αυτή τη στιγμή δεν ακούμε την κυβέρνηση να φέρνει μέτρα που θα αυξήσουν την παραγωγή. Αυτό το οποίο προσπαθούμε να κάνουμε είναι να κόψουμε εντελώς την κατανάλωση. Ε, είναι αδιέξοδο. Δεν παίρνουμε τα μέτρα τα οποία πρέπει να πάρουμε και παίρνουμε τα μέτρα τα οποία δεν πρέπει να πάρουμε".

Ως απόρροια όλων των παραπάνω και ερωτηθείς από τον Αντώνη Κουμιώτη για το αν θα καταψηφίσει τα νέα μέτρα, απάντησε ότι αυτό είναι σαφές.


e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: