14.9.12

Ν. Κιουτσούκης: Τιμή μου που διαγράφηκα από τη ΝΔ...


Δριμεία επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου προσωπικά για τη διαγραφή του από το κόμμα εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ ο γγ. της ΓΣΕΕ και πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα Νίκος Κιουτσούκης. Στις κατηγορίες περί... συντεχνιών απάντησε μάλιστα ότι «δεν υπάρχει μεγαλύτερη συντεχνία από αυτή των βουλευτών».

«Τιμή μου που διαγράφηκα από τη ΝΔ (...) διαγράφηκα για τις απόψεις μου. Όταν ήταν κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ βγάζαμε ανακοινώσεις κατά της πολιτικής του, κανείς δεν μας ρώτησε γιατί τις βγάζαμε» τόνισε.

Όσον αφορά τον κ. Κεδίκογλου, τον χαρακτήρισε μεταγραφή. «Ήρθε το 2000 (...) τι σχέση έχει με τη ΝΔ μεταγραφή είναι, δε μπορεί να μιλά για μένα» ανέφερε.

Τόνισε δε, ότι εκφράζει τις απόψεις των εργαζομένων. «Δεν αφήνουμε πεδίο ελεύθερο σε κανένα στη ΔΑΚΕ» είπε.

Αναφορικά τέλος, με το αν η διαγραφή του επηρεάζει τη θέση του ως προέδρου της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα που κατέχει τόνισε ότι «δεν έχει σχέση η ΝΔ, είμαι εκλεγμένος με τη ΔΑΚΕ».

Σημειώνεται ότι ο κ. Κιουτσούκης διεγράφη για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Τετάρτη στα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού από συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ ΙΤ. «Απέχει από την πολιτική της ΝΔ ο κ. Κιουτσούκης» είχε δηλώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Με αφορμή εξάλλου τη διαγραφή του Νίκου Κιουτσούκη, ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Μαρκογιαννάκης επανέλαβε στον ΣΚΑΪ την αντίθεσή του σε διαγραφές βουλευτών και στελεχών χαρακτηρίζοντάς τες ως αντισυνταγματικές...
skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: