11.9.12

Το ιπτάμενο τσιμπούκι του Χρύσανθου...


... ο Τέρενς, η Βίκυ Βασιλική Ραφαέλα Βουλβουκέλη και η εμπλοκή Καμμένου...


kourdistoportocali.com

Από την Ιόλη Πιερίδη

Ο εκνευρισμός του Χρύσανθου Λαζαρίδη ήταν τέτοιος που εκσφενδόνισε με δύναμη το τσιμπούκι του από το παράθυρο του γραφείου του στην πολυσύχναστη λεωφόρου Συγγρού. Το τσιμπούκι προσγειώθηκε στο λευκό καμπριολέ που οδηγούσε ο Τέρενς Κουίκ με συνοδηγό την όμορφη παρ' ολίγο βουλευτίνα της...

Β΄Αθήνας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βίκυ Βασιλική Ραφαέλα Βουλβουκέλη.
Οι δυο τους κατευθύνονταν προς τη Γλυφάδα, σε μία ανάπαυλα από το βαρύ φόρτο εργασίας των κομματικών καθηκόντων τους.
Η Βίκυ Βασιλική Ραφαέλα Βουλβουκέλη αρχικά πίστεψε ότι πρόκειται για κάποιο από τα πουλάκια που χτυπάνε και σκοτώνονται στα παμπρίζ των αυτοκινήτων καθώς οι οδηγοί τους υποδύονται τους Σουμάχερ.
Όταν το πήρε στα χέρια της-είχε πέσει ανάμεσα στις μαύρες γόβες της που συνόδευαν την κοντή μαύρη φούστα και το λευκό πουκάμισο που φορούσε-άρχισε να το περιεργάζεται.
Ήταν τότε που παρενέβη ο Τέρενς Κουίκ τον οποίο η μητέρα της Βίκυς Βασιλικής Ραφαέλα Βουλβουκέλη είχε ερωτευτεί από το σήριαλ της ΥΕΝΕΔ "Λούνα Πάρκ".
-Βίκυ μου πρώτη φορά βλέπω να βρέχει τσιμπούκια, πίστεψέ με δεν το θεωρώ καλό οιωνό...
Δεν ήταν, τουλάχιστο για τον ίδιο.
Στα γραφεία της Συγγρού, τώρα, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης μετά από οδηγίες του "Ράφτη του Παναμά", η "Ξεπεσμένου Αργεντίνου ζιγκολό" επικοινώνησε με την Μαρία Σπυράκη και την παρακάλεσε να μάθει ποιος γράφει τον "Βηματοδότη".
-Χρύσανθε κλείσε, θα μάθω και θα σου πω. Τι έγραφε όμως ο "Βηματοδότης";



Δεν ξέρω πού κατέληξαν οι μακρές διαβουλεύσεις μεταξύ υπουργείου Οικονομικών και Βουλής σχετικά με το ποιος θα πληρώσει τα έξοδα του ταξιδιού του πρωθυπουργικού συμβούλου και βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ κ. Χρύσανθο Λαζαρίδη στην Γερμανία, αλλά και μόνο το γεγονός ότι ο ένας τα ρίχνει στον άλλον αρκεί για να το επισημάνω ως σημείο των καιρών. Πρόκειται για το πρόσφατο ταξίδι του κ. Λαζαρίδη στην Γερμανία, κατά το οποίο συνόδευσε τον επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου κ. Ι. Στουρνάρα στην συνάντησή του με τον Γερμανό ομόλογό του κ. Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Αν και αυθημερόν το ταξίδι (με αεροπλάνο της γραμμής) του κ. Λαζαρίδη, λέγεται ότι κόστισε περί τα 1.500 ευρώ και το υπουργείο Οικονομικών θεώρησε ότι το κόστος βαρύνει την Βουλή -καθότι βουλευτής. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου υπήρξαν πολλές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον γενικό γραμματέα της Βουλής, ο οποίος επέμενε ότι δεν βαρύνουν τα έξοδα του ταξιδιού την Βουλή, καθώς δεν επρόκειτο για κοινοβουλευτική αποστολή, αλλά κυβερνητική. Με λίγα λόγια εννοούσε ότι δεν μπορεί άλλος... να ταξιδεύει κι άλλος να πληρώνει. Το θέμα είναι αν τους έπεισε…

Αυτά έγραφε ο δηκτικός Βηματοδότης και ο Λαζαρίδης τα πήρε στο κρανίο καθώς διαπίστωνε, για μια ακόμη φορά, ότι τόσο ο Γιάννης Στουρνάρας, όσο και ο μπούγκα-μπούγκα Μειμαράκης-απωλεσθείς πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων- δεν ήθελαν να τον βλέπουν ούτε ζωγραφιστό. Ειδικά ο Στουρνάρας έφερε βαρέως το γεγονός ότι αναγκάσθηκε να τον κουβαλήσει μαζί του στο Βερολίνο και να τον συστήσει μάλιστα και στον φοβερά σνομπ Γκίντο Βεστερβέλε του οποίου την αντίδραση περιγράφουμε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε για την μυστική αποστολή του Λαζαρίδη στο Βερολίνο.

Γράφαμε τότε>

Ένα αίσθημα πληρότητας, σχεδόν ευτυχίας, την πλημμύρισε.

Η Μαρία Σπυράκη είχε μόλις εξηγήσει στην Όλγα Τρέμη και στους οξυδερκείς τηλεθεατές του Mega, την βαρύνουσα σημασία της παρουσίας του Χρύσανθου Λαζαρίδη στο Βερολίνο.

Επαναλαμβάνοντας απνευστί τις γνωστές παλαβωμάρες της για το "ειδικό βάρος του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού και το πολιτικό του εκτόπισμα το οποίο θα προκαλούσε δέος στους Γερμανούς", ολοκλήρωσε για μια ακόμη φορά την ιεραποστολή της.

Τι σημασία είχε που ο Γκίτο Βεστερβέλε μόλις τον αντίκρυσε πήρε παράμερα τον Στουρνάρα και του ψιθύρισε

-Καλά ρε Γιάννη, γιατί κουβάλησες ως εδώ αυτόν τον τσολιά; Δεν έχει αρχίσει ακόμη το Φεστιβάλ Μπύρας του Μονάχου...Που να τον κρύψουμε;

Λίγες ώρες πριν...

Στο σπίτι του ξεπεσμένου Αργεντίνου εραστή-σερβιτόρου στον «Διόνυσο», οι δύο άνδρες έβαζαν σε εφαρμογή το σατανικό σχέδιό τους.

Για την ακρίβεια ο Σταμάτης, σε ρόλο Ράφτη του Παναμά, κεντούσε με “κοριούς” την φόδρα από το χειροποίητο κοστούμι του Χρύσανθου, ο οποίος χάζευε στον καθρέφτη το επιβλητικό είδωλό του.

Ο Σταμάτης προσέχοντας μην τρυπηθεί από τις καρφίτσες καθώς στρόμφαρε το στρούφωμα με το διεισδυτικό βλέμα, που ενίοτε χάνεται στο κενό, μίλησε πρώτος.

-Χρύσανθε, δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στον Στουρνάρα. Παίζει τα δικά του παιγνίδια. Εμείς πρέπει να προστατέψουμε τον Πρόεδρο. Γι αυτό είμαστε εδώ…

Ο Λαζαρίδης έβγαλε έναν αναστεναγμό αυτοπεποίθησης καθώς φυσούσε τον καπνό από το τσιμπούκι του στα τόπια με το ύφασμα που ήταν στίβες στο ραφτάδικο του Δημήτρη Σταμάτη.

. Μην ανησυχείς. Αυτή δεν είναι η πρώτη μου αποστολή. Ξέρεις ότι ως Αμερικανός πολίτης έχω υπηρετήσεις στις ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ και μάλιστα έχω λάβει και το σχετικό παράσημο του Ακαριαίου Αετού.

Ήταν αργά το απόγευμα όταν οι δύο άνδρες θα περνούσαν το κατώφλι του πρωθυπουργικού γραφείου στη Συγγρού. Ο Σαμαράς μιλούσε στο τηλέφωνο με τον καλαματιανό επικεφαλής του ΣΔΟΕ ο οποίος του εξηγούσε ότι η Υπηρεσία, υπό τας διαταγάς του, είχε εξαρθρώσει τρεις Αλβανούς ντελιβεράδες κομβικής πιτσαρίας στην Νέα Χαλκηδόνα, επειδή δεν έκοβαν αποδείξεις. Ο Σαμαράς εντυπωσιάστηκε από το ανδραγάθημα και του ευχήθηκε ο ΣΔΟΕ να συνεχίσει στη λεωφόρο των μεγάλων επιτυχιών.

Ο Σταμάτης ανέλαβε να εξηγήσει στον πρωθυπουργό την συνδεσμολογία των κοριών που είχε ράψει στο κοστούμι του Λαζαρίδη.

-Πρόεδρε θα καταγράψουμε ακόμη και την ανάσα του Στουρνάρα και των Γερμανών. Θα ακούσεις τα πάντα από το γραφείο σου στην Αθήνα. Ξέρεις την αδυναμία που σου έχουμε εγώ και ο Χρύσανθος…

.Το ξέρω παιδιά. Κάνατε σπουδαία δουλειά.

Πανευτυχείς από την αναγνώριση της μοναδικότητας τους, η οποία είχε πιστοποιηθεί για μια ακόμη φορά από τα πιο επίσημα χείλη αποχώρησαν από το γραφείο του Σαμαρά.

Λίγες ώρες είχαν απομείνει από τη στιγμή που ο Λαζαρίδης θα πετούσε συνοδεύοντας τον Γιάννη Στουρνάρα στο Βερολίνο.

Είχαν σχεδόν ολοκληρώσει το πρώτο μέρος της δουλειάς όταν ο Χρύσανθος σχημάτισε στο κινητό τον αριθμό της Μαρίας Σπυράκη.

-Μαρία σε παρακαλώ να ενημερώσεις και τον εικονολήπτη. Θέλω να είμαι μέσα σε όλα τα πλάνα…

Αυτά γράφαμε για την αποστολή του Χρύσανθου και όπως διαπιστώνουμε το ρεπορτάζ μας δεν απείχε πολύ από την πραγματικότητα.

Στο μεταξύ ο Τέρενς με την Βίκυ Βασιλική Ραφαέλα Βουλβουκέλη πλησίαζαν στο Καβούρι, όταν ο χτύπησε το τηλέφωνο του Κουίκ. Ήταν ο Πάνος Καμμένος που ζητούσε από τον εκπρόσωπο Τύπου να βγάλει μια ανακοίνωση για την Τρόικα. Ο Τέρενς χαρούμενος που του τηλεφώνησε ο αρχηγός εξομολογήθηκε στον Καμμένο την περιπέτεια με το ιπτάμενο τσιμπούκι που προσγειώθηκε στην φούστα της Βίκυς Βασιλική Ραφαέλα Βουλβουκέλη. Ο αρχηγός αφού έσκασε στα γέλια πήρε στο κινητό τον Γιώργη τον Κουρή να του διηγηθεί το περιστατικό.
Ο Κουρής που είναι πολιτικός μέντορας της Βίκυς Βασιλική Ραφαέλα Βουλβουκέλη, από την περιπέτεια με το ιπτάμενο τσιμπούκι κράτησε μόνο το γεγονός ότι ο Τέρενς πήγαινε για καφέ με την Βίκυ Βασιλική Ραφαέλα Βουλβουκέλη κι έγινε Σουλειμάν!
-Άκου Πάνο, να πεις σ΄αυτόν τον μαμιόλη τον Τέρενς με το φλώρικο όνομα ότι θα του μετρήσω τα παίδια, θα του κάψω τσι κούρσα με αυτοσχέδιο μηχανισμό και το κυριότερο θα του κόψω ξέρει αυτός ο μαμιόλης τι θα του κόψω, γαμώ τα περγαμόντα μου, γαμώ. Αλλά δεν φταίτε εσείς, φταίω εγώ που σας έκανα ανθρώπους και μπήκατε στη βουλή και τώρα κάνετε τσι γαμπρούς γαμώ τα περγαμόντα μου, γαμώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: