11.9.12

Στόχος το δύο στα δύο!...


Μοναδικός στόχος και μονόδρομος είναι η νίκη απόψε το βράδυ για την Εθνική!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει την Λιθουανία (21:45 live από το www.woop.gr) στο "Γ. Καραϊσκάκης" και... θέλει τη νίκη για να πάρει... κεφάλι από την αρχή στον έβδομο όμιλο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Ο πρώτος αγώνας μπορεί να την δυσκόλεψε απέναντι στην Λετονία στη Ρίγα, αλλά το επιθυμητό αποτέλεσμα που ήταν η νίκη ήρθε έστω και δύσκολα.

Πλέον απέναντι στους Λιθουανούς θέλει να κάνει ακριβώς το ίδιο και να τελειώσει τη πρώτη δυάδα αγώνων με δύο νίκες και έξι βαθμούς.

Οι βαθμοί αυτοί εκτός από το προβάδισμα στην βαθμολογία θα δώσουν και ψυχολογικό αβαντάζ ενόψει των αγώνων με Βοσνία/Ερζεγοβίνη και Σλοβακία που θα γίνουν τον Οκτώβριο.

Οι Λιθουανοί δεν αποτελούν φόβητρο, στην πρεμιέρα πήραν 1-1 από την Σλοβακία, ενώ από την Ελλάδα ο μόνος πονοκέφαλος του Σάντος είναι η απουσία του Γιώργου Σαμαρά που θα μείνει εκτός για 4 με 6 βδομάδες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει το ίδιο σχήμα που χρησιμοποίησε στη Ρίγα, απέναντι στη Λιθουανία με τους Μήτρογλου και Γκέκα να βρίσκονται ξανά στην επίθεση.

Ο Ορέστης Καρνέζης που τα πήγε εξαιρετικά απέναντι στη Λετονία θα είναι πάλι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα θα είναι οι Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Σπυρόπουλος από δεξιά προς τα αριστερά.

Στο κέντρο θα είναι οι Μανιάτης, Κατσουράνης, Φορτούνης και Τζιόλης με το επιθετικό δίδυμο να αποτελείται από τους Γκέκα και Μήτρογλου.

Πως θα παίξουν οι Λιθουανοί

Οι Λιθουανοί αναμένεται να παίξουν με σύστημα 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ο Καρτεμάρσκας με τους Μπορόφσκι, Ζαλιούκας, Κλιμαβίτσιους και Αντριουσκεβίτσιους στην άμυνα.

Αμυντικά χαφ θα είναι οι Σεμπέρας και Βίτσιους, με την τριάδα μπροστά τους να αποτελούν οι Μικολιούνας, Ε. Τσεσνάουσκις και Ρανταβίτσιους. Στην κορυφή θα είναι ο Σέρνας.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μακ Κόρτνεϊ (Β. Ιρλανδία), με βοηθούς τους Ίμον Σανκς και Γκάρεθ Ίκιν.
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: