12.9.12

Πόσα είναι τα κρατικά αυτοκίνητα;...


Ερώτηση προς τους υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εσωτερικών και Οικονομικών για τον αριθμό του στόλου των κρατικών αυτοκινήτων και τους δικαιούχους τους κατέθεσαν οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, Γιάννης Πανούσης , Σπύρος Λικούδης και Δημήτρης Αναγνωστάκης.
Ειδικότερα, οι...

βουλευτές της ΔΗΜΑΡ επισημαίνουν ότι μία από τις πρώτες εξαγγελίες του κ. Ραγκούση με την ανάληψη των καθηκόντων του το 2009 ήταν ο «δραστικός περιορισμός των δικαιούχων κρατικών αυτοκινήτων, η νέα απογραφή του αριθμού τους, η υποχρέωση να διατηρεί πλέον κάθε φορέας μόνο 5 κρατικά αυτοκίνητα και η υποχρέωση αγοράς νέων κρατικών αυτοκινήτων υβριδικής τεχνολογίας» .
Έκτοτε, όπως υποστηρίζουν «ουδείς έχει πληροφορηθεί τον ακριβή αριθμό οχημάτων που διαθέτει ο κρατικός στόλος, ούτε αν απέδωσαν οι πρωτοβουλίες αυτές και σε ποιο ακριβώς βαθμό».
«Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί
1. Ποιος είναι ο τελικός αριθμός του στόλου των κρατικών οχημάτων σύμφωνα με την τελευταία απογραφή που έχει διεξαχθεί και πότε ακριβώς έλαβε χώρα αυτή;
2. Υπάρχει όντως μεγάλος αριθμός ανασφάλιστων κρατικών οχημάτων και αν ναι, για ποιο λόγο;
3. Υπάρχει πρόβλεψη να μειωθεί ακόμη περισσότερο ο αριθμός των δικαιούχων κρατικών οχημάτων και αν ναι, σε τι χρονικό ορίζοντα τοποθετούνται οι σχετικές ενέργειες;»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: