29.9.12

Κακλαμάνης: Καταθέτω μήνυση κατά του γραμματέα του ΣΔΟΕ...



Ευθεία καταγγελία ότι η λίστα του ΣΔΟΕ με τους 36 πολιτικούς κατασκευάστηκε μέσα στο γραφείο του νέου ειδικού γραμματέα της υπηρεσίας Στέλιου Στασινόπουλου έκανε σήμερα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης.

Σύμφωνα με... τον κ. Κακλαμάνη, που ανακοίνωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα καταθέσει μήνυση κατά του κ. Στασινόπουλου τον οποίο χαρακτήρισε κολλητό φίλο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και προσωπική του επιλογή για τη θέση του επικεφαλής, η τοποθέτηση του στη λίστα εξυπηρετεί σαφείς σκοπιμότητες.

Εμένα δεν θα μου βουλώσουν το στόμα ούτε θα μου αλλάξουν τις αποφάσεις για τις κρίσιμες ψηφοφορίες που έρχονται στη Βουλή είπε ο βουλευτής μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Θα βρω τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς είπε ο κ. Κακλαμάνης που συμπλήρωσε ότι ο κ. Στασινόπουλος θα έπρεπε να έχει φύγει από τη θέση του είτε παραιτούμενος είτε αποπεμπόμενος γιατί, στην καλύτερη περίπτωση, δεν μπορεί να ελέγξει τους υφισταμένους του.

Επίσης της ουσίας των όσων αναφέρονται γι' αυτόν στη λίστα του ΣΔΟΕ ο κ. Κακλαμάνης είπε ότι ως δήμαρχος δεν είχε καμία ευθύνη και καμία ανάμιξη για το ότι γινόταν στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 και ότι υπάρχει απλώς μια ανώνυμη καταγγελία εις βάρος που δεν έχει αρχίσει ακόμη διερευνηθεί καν.

Αρα, κατέληξε, για ποιο λόγο με τοποθετούν σε μια τέτοια λίστα αν όχι να εξυπηρετήσουν άλλες σκοπιμότητες.



iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: