19.9.12

«Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα» καταγγέλλει ο Π. Καμμένος...


Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια σχετικά με το σχέδιο νόμου για την περιοσλή δημοσίων δαπανών καταγγέλλοντας ότι οι βουλευτές καλούνται να αποφασίσουν μέσα σε λίγες ώρες ή λεπτά και να... ψηφίσουν τροπολογία 500 σελίδων.

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια σχετικά με το σχέδιο νόμου για την περιστολή δημοσίων δαπανών καταγγέλλοντας ότι οι βουλευτές καλούνται να αποφασίσουν μέσα σε λίγες ώρες ή λεπτά και να ψηφίσουν τροπολογία 500 σελίδων, όπως αυτή του που αφορά στο τέλος πλεύσης και παραμονής των σκαφών αναψυχής του υπουργείου Ναυτιλίας.
Η ομιλία του Π. Καμμένου

«Μιλάμε πλέον για κοινοβουλευτικό πραξικόπημα. Δεν έχει γίνει ξανά στο Κοινοβούλιο αυτό το πράγμα», συμπλήρωσε.

Ο ίδιος έκανε λόγο για ρουσφέτια που υποκρύπτονται ακόμα και για τις Ειδικές Δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος Όπως ανέφερε, με μια μόνο νομοτεχνική βελτίωση του συζητημένου σχεδίου νόμου παραχωρείται όλο το Στρατόπεδο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, όλος ο Αγιος Κοσμάς.

«Πώς είναι δυνατόν να αποτελεί νομοτεχνική βελτίωση η παραχώρηση στο Ελληνικό Α.Ε και εν συνεχεία σε ιδιώτες, που φοβούμαι πολύ ότι τους ξέρετε, του συνόλου της λεγόμενης ελληνικής Ριβιέρας;», αναρωτήθηκε και πρόσθεσε: «Γιατί σε λίγο θα δούμε και τις εταιρείες από το Κατάρ, θα δούμε και τους Έλληνες εφοπλιστές που έρχονται από πίσω και ποιοι είναι πίσω από τις εταιρείες του Κατάρ και πιθανώς και κάποια συγγενικά πρόσωπα πολιτικών».

Τέλος, προειδοποίησε ότι δεν θα γίνει αποδεκτό «το ξεπούλημα όλης της παραλίας από το Κερατσίνι μέχρι το Σούνιο σε συγκεκριμένα συμφέροντα με τα οποία συνομιλείτε» και ζήτησε να μην περιληφθεί μέσα με μια νομοτεχνική βελτίωση το σύνολο και η ιστορία της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών.

«Έχετε υποχρέωση να το αποσύρετε. Και αν δεν το αποσύρετε μόνοι σας, κύριε Υπουργέ, έχετε υποχρέωση να ακούσετε τις φωνές συναδέλφων και από χώρους πολιτικούς που στηρίζουν την κυβέρνηση. Εμείς το απαιτούμε να το κάνετε τώρα. Και βεβαίως δεν ψηφίζουμε», τόνισε.

Επιπλέον, ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι όχι μόνο συνεχίζει την πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου αλλά κάθε μέρα που περνάει, γίνεται ξεκάθαρο ότι συγκαλύπτει τον Γιώργο Παπανδρέου, ότι εξαπατά τον ελληνικό λαό όταν υποσχόταν προεκλογικά για μία και μόνο εξεταστική επιτροπή.

«Συγκαλύπτει τον κ. Παπανδρέου, ο οποίος με την ψήφο του ελληνικού λαού βρίσκεται στο Χάρβαρντ και διδάσκει το πώς καταστρέφεται μία χώρα μέσα σε δύο χρόνια.

Μάλιστα επέρριψε ευθύνες για «συγκάλυψη» και στον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά ενώ τον κατηγόρησε ότι η κυβέρνησή του «πειθήνια» εκτελεί τις εντολές του ΠΑΣΟΚ και συγκαλύπτει την αλήθεια και το δίκιο...
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: