2.9.12

Ζυγίζοντας τον Ρούνεϊ!...



Δείτε τη φωτογραφία...
Κακεντρεχή δημοσιεύματα μετά τη μεταγραφή του Φαν Πέρσι χαρακτήρισαν το πολυαναμενόμενο δίδυμο που θα έκανε με τον Ρούνεϊ ως «Fat-man and Robin».

Κι επειδή το θέμα με... τα κιλά του Άγγλου επιθετικού… βαραίνει όλο και περισσότερο (τώρα που τραυματίστηκε) την επικαιρότητα, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο Σκωτσέζος λοιπόν παραδέχθηκε ότι ο Ρούνεϊ δεν είναι και… Ράιαν Γκιγκς, τόνισε όμως ότι το θέμα είναι και κληρονομικό (οι φωτογραφίες της «μπαμπάτσικης» οικογένειας Ρούνεϊ το επιβεβαιώνουν) και παρουσιάστηκε αισιόδοξος ότι σύντομα ο παίκτης του θα είναι στιλάκι.

«Ο Γουέιν δεν είναι σαν τον Γκιγκς. Ο Ράιαν δεν έχει πάρει ούτε ένα κιλό σε ολόκληρη τη ζωή του. Ο Γουέιν είναι ένα παιδί που χρειάζεται παιχνίδια, μπορείς να το δεις αυτό από τη σωματοδομή του. Είναι στιβαρός, δυνατός και πραγματικά χρειάζεται αγώνες, τόσο απλά», εξήγησε αρχικά ο Φέργκιουσον.

Κι έπειτα επικαλέστηκε και λόγου… μεταβολισμού, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κάποιοι άνθρωποι είναι τυχεροί. Έχω βγει αρκετές φορές έξω με τον τζόκει Μικ Κινέιν, έχουμε πιεί τρία μπουκάλια κρασί και παραμένει στο ίδιο ακριβώς βάρος, δεν παίρνει ούτε γραμμάριο. Είναι απίστευτο και ο πατέρας του, ο Τόμι, είναι ακριβώς το ίδιο».

Παρόλα αυτά εξέφρασε την πίστη πως ο Ρούνεϊ θα ξεκολλήσει από πάνω του το «Fat-man» μέχρι να συνεργαστεί με τον Ρόμπιν (Φαν Πέρσι) ξεκαθαρίζοντας πως «ο Γουέιν θα δουλέψει, θα συγκεντρωθεί στην προπόνηση και εννοείται ότι στο τέλος θα ανακτήσει τη φυσική του κατάσταση».

















sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: