29.9.12

Με στόχο το σερί...


Ατρόμητος και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την πέμπτη αγωνιστική της Superleague στο γήπεδο του Περιστερίου(live από το woop.gr).
Oι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να... περάσουν αλώβητοι από την έδρα του Ατρόμητου και να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί που έχουν μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα.

Η τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων ήταν στο Κύπελλο Ελλάδα με νικητή τον Ολυμπιακό, με τους "ερυθρόλευκους" να θέλουν να διατηρήσουν την καλή παράδοση που έχουν απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου.

Από την προηγούμενη φορά έχουν αλλάξει αρκετά, όπως αρκετά θα αλλάξουν και από την ενδεκάδα που "κατέβασε" ο Λεονάρντο Ζαρντίμ την προηγούμενη αγωνιστική.

Πως θα αγωνισττεί ο Ολυμπιακός

Οι τραυματισμοί που έτυχαν στην ομάδα τις τελευταίες ημέρες άφησαν εκτός τους Βασίλη Τοροσίδη, Τζαμέλ Αμπντούν, Γιάννη Φετφατζίδη και Λιούμπομιρ Φέισα.

Αντίθετα ο Ράφικ Τζιμπούρ που επίσης ταλαιπωρούνταν από τραυματισμό κατάφερε να ακολουθήσει την αποστολή για το σημερινό παιχνίδι.

Όπως όλα δείχνουν ο Ζαρντίμ θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κάρολ, στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά τους Παπάζογλου, Μανωλά, Κοντρέρας και Χολέβας.

Στο κέντρο θα είναι οι Μοδέστο, Μανιάτης με τον Ιμπαγάσα λίγο πιο μπροστά. Τριάδα στην επίθεση θα είναι οι Μασάντο, Μήτρογλου και πιθανώς ο Ντιόγκο, με τον Έλληνα επιθετικό να βρίσκεται στην κορυφή.

Η αποστολή των "ερυθρόλευκων": Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Γκρέκο, Τάτος, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Ντιόγκο, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας.

Πως θα αγωνιστεί ο Ατρόμητος

Η ομάδα του Περιστερίου θέλει να δείξει πως πλέον είναι ικανή να κοντράρει τους μεγάλους του ελληνικού πρωταθλήματος, μία βδομάδα μετά την ισοπαλία της με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του με τους Σκόνδρα και Ιγκλέσιας που είχαν κάποια προβλήματα να είναι κανονικά στην αποστολή.

Η ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Σερβοέλληνας τεχνικός θα αποτελείται από τους: Ιτάνζ, Σκονδρα, Φυτανίδη, Λαζαρίδη, Γιαννούλη, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Πίτου Γκαρσία, Επστάιν, Σουμπίνο και Κούτσι.

Σην αποστολή είναι οι εξής: Ιτάνζ, Ράντμαν, Γιαννούλης, Σκόνδρας, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπάλλας, Καραγκούνης, Καραμάνος, Μπέλιτς, Επστάιν, Κούτσι, Μπρίτο, Σουμπίνιο και Γκαρσία.


woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: