22.9.12

Τη στήριξη της ΔΗΜΑΡ μέσω Μαλέλη εξασφάλισε η Στάη για να παραμείνει στην ΕΡΤ



Έλλη ΣτάηΤελικά λύθηκε το… μυστήριο σχετικά με τον σκοπό της επίσκεψης της Έλλης Στάη στις εγκαταστάσεις του Star και τη συνάντησή της με τον διευθυντή του καναλιού Σταμάτη Μαλέλη!
Πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν λεπτομέρειες, αναφέρουν ότι η δημοσιογράφος που διατηρεί φιλία χρόνων με το ...
στέλεχος του σταθμού και της ΔΗΜΑΡ, ζήτησε να μάθει τις προθέσεις του κόμματος σχετικά με την στάση που θα κρατήσει όταν ολοκληρωθεί η σύμβασή της με την ΕΡΤ για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ.
Λέγεται ότι ο Σταμάτης Μαλέλης τη διαβεβαίωσε ότι θα στηρίξει, τόσο προσωπικά όσο και ως κόμμα, τη συνέχιση της συνεργασίας της με τη δημόσια τηλεόραση, προκειμένου να διατηρήσει τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας των ειδήσεων του καναλιού. Θυμίζουμε ότι η σύμβαση της Έλλης Στάη με την ΕΡΤ λήγει το πρώτο δίμηνο του 2013. Η απάντηση όμως για το αν θα συνεχίσει ή όχι να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ θα δοθεί αρκετά νωρίτερα από την τρικομματική κυβέρνηση…
Λογικά λοιπόν η Έλλη Στάη φροντίζει από νωρίς να βολιδοσκοπήσει, αλλά κυρίως να διαμορφώσει τις συμμαχίες που θα της εξασφαλίσουν την παραμονή της στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου. Άλλωστε, εκτός όλων των άλλων έχει ένα επιπλέον ισχυρό ατού που είναι η ίδια η επιτυχία του δελτίου ειδήσεων!..
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: