5.9.12

Ο δρόμος που βαδίζει η Ελλάδα είναι ο μοναδικός για την σωτηρία της, λέει ο Χ.Φούχτελ...


«Κατανοώ τις αντιδράσεις»...
Την πεποίθηση ότι ο δρόμος που βαδίζει τώρα η Ελλάδα είναι ο μοναδικός για την σωτηρία της, εξέφρασε ο Γερμανός υφυπουργός Εργασίας Χανς Φούχτελ σε ερώτηση που του έγινε κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου και τη συνάντησή του με τον... πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Αφορμή ήταν η κινητοποίηση συνδικαλιστών των Σωμάτων Ασφαλείας απέναντι από την κεντρική πύλη του Μεγάρου Μαξίμου, όπου εκπρόσωποι των ομοσπονδιών αστυνομικών, λιμενικών και πυροσβεστών ανήρτησαν πανό που έγραφε: «Στο αγαθό της ασφάλειας του πολίτη δεν χωρούν εκπτώσεις και περικοπές».

Οι συνδικαλιστές έφτασαν στο σημείο την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον κ. Φούχτελ.

«Είμαι δημοκράτης σέβομαι τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας όλων, ωστόσο όλοι θα πρέπει να πειστούν ότι ο δρόμος που βαδίζει τώρα η Ελλάδα είναι ο μοναδικός για την σωτηρία της» απάντησε ο Γερμανός αξιωματούχος όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την κινητοποίηση των Σωμάτων Ασφαλείας.

«Κατανοώ τις αντιδράσεις», πρόσθεσε, «και στη δική μου χώρα υπάρχουν διαμαρτυρίες όταν λαμβάνονται μέτρα, ωστόσο είναι σημαντικό να πειστούν οι πολίτες (της Ελλάδας) ότι τα μέτρα που λαμβάνονται είναι τα βέλτιστα», κατέληξε ο Γερμανός υφυπουργός Εργασίας.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Εσωτερικών Ευρ. Στυλιανίδης, που ήταν παρών στη συνάντηση, όπως και η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, δήλωσε ότι με τον κ. Φούχτελ είχαν μια καλή συνεργασία για θέματα που αφορούν κυρίως τη μεταφορά τεχνογνωσίας στον δημόσιο τομέα.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: